Nursel Ergin kendi seçtiği lezzetli yemeklerden Ciğer Sarma tarifini verdi.
1 Takım Kuzu Gömlek
İç harcı
500 gr kuzu ciğeri
3 su bardağı pirinç
2 adet kuru soğan
2 yemek kaşığı dolmalık fıstık
2 yemek kaşığı kuş üzümü
2 yemek kaşığı sıvı yağ
yenibahar
karabiber
Tuz
Yapılışı
Tenceremize; sıvı yağ, soğan, dolmalık fıstık, kuş üzümü, pirinç atıp pişiriyoruz. Sonra tavamıza; sıvı yağ ve ciğerleri koyup kızartıp pilavımıza ekliyoruz. Sonra tuz, karabiber, yenibahar, su ekleyip karıştırıyoruz. Kabımızda; dereotu, maydonoz ve pilavımızı karıştırıp kuzu gömleğine sarıyoruz