Ardından zeytinyağını ve yoğurdu da ekleyip karıştırın. Sonrasında unu ve kabartma tozunu da ekleyip hamuru yoğurun.
Yoğurduğunuz hamuru kare bir kalıba yerleştirin.
Üzeri için yeşillikleri ince ince doğrayıp bir kaba alın.
Üzerine kabakları rendeleyin.
Daha sonra peyniri, yumurtayı, pul biberi ve tuzu da ekleyip hepsini birlikte yoğurun,
Ardından hamurun üzerine yaptığımız bu karışımı yerleştirdikten sonra 190 derecede fırına vererek pişirin.
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Aliye Özmen oldu. Aliye Özmen, çay saati lezzetlerinden "Lorlu Piramit Pasta", "Kabaklı Kiş", "Pancarlı Kısır" ve "Limonlu Pasta" hazırladı.
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Aliye Özmen oldu. Aliye Özmen, çay saati lezzetlerinden "Lorlu Piramit Pasta", "Kabaklı Kiş", "Pancarlı Kısır" ve "Limonlu Pasta" hazırladı.
Nursel’in Mutfağı’nın bugünkü konuğu Aliye Özmen oldu. Aliye Özmen, çay saati lezzetlerinden "Lorlu Piramit Pasta", "Kabaklı Kiş", "Pancarlı Kısır" ve "Limonlu Pasta" hazırladı.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.