Yumurta akını bir kaba koyun, üzerine bir tutam tuz ekleyip mikserle çırparak biraz kabartın.
Sonrasında toz şekeri de ekleyip tekrar mikserle çırpın. Daha sonra, nişasta, sirke ve vanilyayı ekleyip karıştırın.
Ardından oval bir şekilde tepsiye dökün.
Sonrasında 150 derece de ısıtılmış fırını 120 dereceye indirip fırına vererek pişirin. O pişerken labne peynirini ve pudra şekeri çırpın.
Fırından çıkan pavlovayı biraz soğutup üzerine peynirli pudra şekerli karışımı dökün. Daha sonra üzerini meyvelerle süsleyerek servis edin.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.