Ekmek hamuru iyice yoğrulur, bir top parça ayrılır.
Ekmek fırına verilmeden ayrılan parça üzerine yerleştirilip tencere kapağı şekli verilir.
Tüm sebzeler küp küp doğranır.
Ekmek hamuru fırına bırakılıp kabarması beklenir.
Tüm sebzeler suya atılıp haşlanır ardından terbiyesi eklenir.
Pişen ekmeğin üstü kesilir.
İçi ayrılır.
İçine tereyağı sürülüp 5 dakika fırına verilir.
Çorba konup servis edilir.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.