Toz şeker, maya, ılık su, süt, sıvı yağ, tuz ve un ile hazırlanan hamur beklemeye alınır.
İç harcına tereyağı, zeyinyağı, un, ceviz ve karanfil eklenerek tavada karıştırılır.
Bekleyen hamur bezelere ayrılıp kat kat açılır ve tepsiye aralarına yağ dökülerek konur.
İç harcı üzerine dökülür.
Tepsinin içinde bohça gibi toparlanır.
Çevrilip tepsiye yayılır ve üzerine yumurta sarısı dökülür. Üzerine susam döküp 200 derecelik fırına atılır.
Çıktıktan sonra kare kare kesilerek servis edilir.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.