Un, kakao, yağ, yumurta ve şeker yoğrularak ekmek kırıntısı görünümü verilir.
Ardından su eklenerek yoğurmaya devam edilir.
Hamur iki parçaya ayrılarak parça parça yağlı kağıt üzerinde açılır.
Açılan kurabiye hamuruna fındık kreması sürülür.
Yağlı kağıt yardımıyla rulo yapılır ve buzdolabına atılır.
Çıkarıldıktan sonra bıçakla kesilir.
Yağlı kağıt serilmiş tepsiye dizilir.
180 derecelik fırına atılır.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.