4 yemek tabağı erişte 1 tatlı kaşığı tuz 1 yemek kaşığı sıvı yağ 3 yemek kaşığı tereyağı 1 su bardağı ceviz
Kaynayan suya az sıvı yağ ve tuz koyulur.
İçine erişteler atılıp 10 dakika haşlanır ve süzülür.
Başka bir kapta tereyağı eritilerek eriştelerin üzerine dökülür.
Erişteler iri dövülmüş cevizle süslenerek servis edilir.
CEVİZLİ ERİŞTE
4 yemek tabağı erişte
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı sıvı yağ
3 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı ceviz
Kaynayan suya az sıvı yağ ve tuz koyulur. İçine erişteler atılıp 10 dakika haşlanır ve süzülür. Başka bir kapta tereyağı eritilerek eriştelerin üzerine dökülür. Erişteler iri dövülmüş cevizle süslenerek servis edilir.
CEVİZLİ ERİŞTE
4 yemek tabağı erişte
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı sıvı yağ
3 yemek kaşığı tereyağı
1 su bardağı ceviz
Kaynayan suya az sıvı yağ ve tuz koyulur. İçine erişteler atılıp 10 dakika haşlanır ve süzülür. Başka bir kapta tereyağı eritilerek eriştelerin üzerine dökülür. Erişteler iri dövülmüş cevizle süslenerek servis edilir.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.