Hamur için yumurtaların sarısı, un, tuz, tereyağı, su karıştırılarak yoğrulur.
Harcı için maydanoz, kırmızı biber, yeşil biber doğranır, peynire eklenir.
Hamur iki parçaya ayrılarak açılır.
Açılan hamurlar yağlanır.
Rulo haline getirilerek bezelenir.
Bezelenen hamurlar açılır ve hazırlanan harç içine konur.
Ay şeklinde kapatılır.
Çatalla kenarlara bastırılarak şekil verilir.
Önceden ısıtılmış yağda kızartılır.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.