Ardından diğer malzemeler temizlenerek rendelenir.
Maydanoz ve taze soğan ince ince doğranır.
Haşlanmış karnabaharlar ezilir ve diğer malzemelerle bir kapta birleştirilerek karıştırılır.
Malzemelerin üstüne çırpılmış yumurtalar dökülür.
Üzerine un ve baharatlarda eklenir.
Son olarak galeta unu koyulur ve iyice harmanlanır.
Hazırlanan harç kaşık yardımıyla fırın tepsisine dizilir.
Üzerine sıvı yağ dökülür.
180 derecede önceden ısıtılmış fırında pişirilir.
Afiyet olsun.
GALERİLER
İnternet sitemizde kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak ve tercihlerinizi yönetmek için Çerez Politikası, daha fazla bilgi için Aydınlatma Metni sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Sitemizi kullanarak çerezleri kullanmamızı kabul edersiniz.