3G Show yeni bölümüyle bu akşam Show TV'de

Her şeyin çakmasını yapmaya alışkın olan Barlas ve Osman, bu hafta boylarını aşan bir işe kalkışırlar. Yurt dışına tarihi dizi satmak isteyen bir yapımcıya, çakma dizi yapmaya çalışan Barlas ve Osman, bakalım bu zor işin altından kalkabilecek midir?

 

Geçen bölümde kaza geçiren Ümit’in, bu bölümde kör ve sakat kaldığını öğrenen Gülderen, kimliğini saklayarak Ümit’in hemşireliğini üstlenir. Ümit, onu Gülveren Hemşire sanmaktadır. Gülderen, Ümit’in acılar içinde yaşamasına daha fazla dayanamaz ve onun ameliyat parasını bulabilmek için zengin Kamran’la birlikte olmayı kabul eder. Bakalım, ameliyatla gözleri açılan Ümit’i ne gibi sürprizler beklemektedir?

 

Usta dedikoducu Gıybet Teyze, Meltem’in kaybolmasıyla birlikte bütün mahalleyi ayağa kaldırır ve polis çağırır. Şaşırtıcı analizleriyle herkesi zan altında bırakan Gıybet, Meltem’in kaybolmasında kimin parmağı olduğunu bulabilecek midir?

 

Acı Gerçek’in bu bölümünde, Amerika’da ünlülerin arkasında dansçılık yapmış olan Edizhan konuk koltuğuna oturur. Çarpıcı danslarıyla bütün konukları etkileyen Edizhan, acılarına çare bulabilecek midir?

 

Gürbüzcan’ın yaramazlıklarından bıkan Pelin, hayali arkadaş Hayati’den hala kurtulamadıklarını ispat etmek için eve gizlice kamera yerleştirir. Evde bütün yaşananları kaydeden Pelin, görüntüleri Pedagog’a izletir. Gördükleri karşısında şaşıran Pedagog, sorunu çözmek için, bakalım bu sefer nasıl bir yöntem uygulayacaktır?

 

 “Namus Bekçisi” kapıcı Nurullah, Sevgililer Günü’nün yaklaşması ile birlikte telaş içine girmiştir. Apartmanda yaşayan öğrenci Bekir’in evine gider. Onun Sevgililer Günü’ne hazırlık yaptığını zanneden Nurullah, Bekir’i çıldırtacak bir sorguya çeker. Bekir, Nurullah’ın baskısından kurtulabilecek midir?

 

Haluk’un Ex Aşkın’dan kurtulamayacağını anlayan Sevim, Haluk’tan ayrılamaya karar verir. Haluk, Sevim’le bir çay bahçesinde buluşur ve onu geri dönmesi için ikna etmeye çalışır. Sevgisini göstermek için diller döken, hatta Kafkas danslarıyla aşkını anlatmaya çalışan Haluk, Ex Aşkın’dan kurtulduğunu sanmaktadır. Ancak, Ex Aşkın, bu mutlu anları bozmak için yine haince planlar yapmaktadır. 

 

Komedi alışkanlıklarınızı değiştirecek ve her hafta izlemeyi heyecanla bekleyeceğiniz bir gösteri Geldim Gördüm Güldüm Show

 

“3 G Show (Geldim Gördüm Güldüm Show)”, bu akşam saat 20.00’de Show TV’de!