Geldim Gördüm Güldüm Show 1. Bölüm Fragmanı

Elmas Teyze mahallenin dedikoducu teyzesidir. Mahallede olan biten her şeyi öğrenmek ve komşularının sırlarını ortaya çıkartmak için tüm teknolojik cihazlardan da yararlanan Elmas Teyze, Sadi ve ailesinin sırlarını çözdüğünde, aile fertleri ne yapacaktır?

 

Taş Devri’ndeki kahramanlarımız, başlarından geçen olaylar sayesinde, yeni keşifler ve icatlar yaparak insan ilişkilerini ilerletebilecekler midir?

 

Meraklı kapıcı Nurullah, tüm apartman sakinlerini takip etmektedir. Öğrenci Okan’ın evine kimlerin girdiğini gözetlerken kendince ipuçları yakalayan Nurullah, Okan’ı köşeye sıkıştırdığını zanneder. Ancak Nurullah’ı bir sürpriz beklemektedir.

 

Evin haylaz çocuğu Gürbüzcan’ın hayali arkadaşı Hayati ile yaptığı yaramazlıklar ailesini çileden çıkarmaktadır. Aile bu sorunu çözmek için Gürbüzcan’ı pedagoga götürmeye karar verir. Ancak sonuç, hiç de umdukları gibi olmayacaktır.

 

Haluk’un belalı eski sevgilisi Aşkın’ın, onu yeniden elde etmek için yaptığı komik ve şaşırtıcı planlar Haluk’u yıldırmıştır. Aşkın’ın hain oyunları, Sevim ve Haluk’un başına neler açacaktır?

 

Acı Gerçek programı, gerçek insan öykülerinin anlatıldığı ve program konuklarının acılarından beslenen bir reality show programıdır. Kahramanlarımız her hafta program koltuğuna oturarak dertlerini anlatır. Bu haftanın konuğu, sıradışı hikayeleri ile herkesi şaşırtacak olan İsot Bacı’dır.

 

Komedi alışkanlıklarınızı değiştirecek ve her hafta izlemeyi heyecanla bekleyeceğiniz bir gösteri 3 G Show - Geldim Gördüm Güldüm Show