Güldür Güldür Show 362. Bölüm Fotoğrafları

Mesut’un dükkanı’nın olduğu pasaja mafyalar esnafı haraca bağlar. Mesut, mafyaları kendine yönlendirip haracı peşin peşin öder.

Mafyanın ilgisini çeken Mesut bir sürü ürün satmaya başlar.

İsmail, Nazlı ile restoranda buluşur fakat servis yapan garsonlara sürekli yardım eder. Bu yardım aşırıya kaçar ve Nazlı’yı rahatsız eder.

İsmail ve Nazlı yakınlaşacakken İsmail yardımın dozunu kaçırınca Nazlı İsmail’i bırakıp gider.

Mustafa, Bahadır ve İbrahim aynı öğrenci evinde yaşayan arkadaş grubudur. Eve farklı ve karşıt derneklerden gıda yardımları bağlamışlardır. Bu yardım kuruluşlarının temsilcileri ilk defa aynı günde evlerine gelir. 

Denk gelen farklı kurumların birbirini öğrenmemesi için çabalayan ve bir sürü yalan söyleyen öğrenciler bütün kurumları evden olaysız yollamayı başarır.

İşsizlik kursuna gelen bir grup kişi Hüseyin’den işsizlik hayatıyla ilgili eğitim alır. Uzun yıllaırdır işsiz olan Hüseyin iş bulmayı değil daha kalifiye işsizler olmayı öğretir. 

Ancak Hüseyin’e gelen iş görüşmesiyle Hüseyin’in konuşmaları bir anda değişir.

Kadın oyuncuların fazla estetikli olmasından dolayı Paşa sevdiği kadın, annesi ve büyük halasıyla oynayacağı sahnesinde çok zorlanır.

Çekim boyunca rol arkadaşlarını karıştıran Paşa bu yüzden eleştirilir. Babası ve oğluyla olan sahnesinde de estetikli benzer tipleri karşısında gören Paşa iyice çileden çıkar.

Ozan kız kardeşi Feride’nin arkadaşı Jale ile buluşmaya çıkar. Buluşma sırasında eski sevgilisi Çiçek çocuğu Bahadır ile gelir ve Ozan’a Bahadır’ın onun çocuğu olduğunu söyler.

Jale’nin Bahadır ve Çiçek’in konuşmasına kulak misafiri olmasıyla işler iyice karışır. 

Hüseyin ve ailesi yeni daire almışlardır. İbrahim gelip bazı zamanlarda etrafındaki şeyleri kırıp, yakıp, yıktığından bahseder ve bu durumun ne zaman yaşanacağını bilmediğini söyler.

Kendisi için önlem alınması gerekir fakat aile zaman içerisinde İbrahim’i unutur ve beklenmedik bir anda yıkıcı yönüyle karşılaşır.