Fatih Harbiye 50. Bölüm Fragmanı / Bu Akşam 23.15

Yapımcılığını, kaliteli ve ses getiren projelere imza atan Koliba Film’in üstlendiği “Fatih Harbiye” dizisinin yeni sezonda oyuncu kadrosuna Murat GöksuSerkan Şenalp veBarış Hacıhan dahil olurken; başrolleri Kadir DoğuluNeslihan AtagülYunus Emre Yıldırımer, Dilara Öztunç, Itır Esen, Seda Türkmen, Fırat Topkorur, Pınar Dikici veUğur Demirpehlivan paylaşıyor. 

 

Sadullah Celen’in yönettiği dizinin  senaryosunu ise; Bekir Baran Sıtkı, Rana Mamatlıoğlu ve Murat Emir Eren kaleme alıyor.

 

Fatih Harbiye’nin 50. Bölümünde; “Neriman ve Macit’in uğrunda çok mücadele ettikleri aşklarında olumlu gelişmeler olmaktadır. Pelin ise Şahika’dan Macit’in öz babasının Nadir olduğunu öğrenmiştir. Neriman ve İnci’nin bu gerçeği sakladıklarını öğrenince Neriman’a karşı eline büyük bir koz geçmiş olur. Pelin, Macit’e bu durumu anlatarak Neriman’dan tamamen kurtulmayı planlamaktadır. Ancak bunun için en mutlu oldukları anlarını beklemeye karar verir. Pelin’in sinsi planlarından habersiz olan Neriman ve Macit ise uzun zamandır hayalini kurdukları mutluluğun tadını çıkarmakta ve düğün hazırlıklarını yapmaktadır. Düğün günü geldiğinde yüzü gülen Neriman ve Macit mi yoksa Pelin mi olacaktır?”

 

Peyami Safa’nın, hayatı ve aşkı tüm çelişkileri ve çatışmalarıyla sergilediği ünlü romanından uyarlanan “Fatih Harbiye”, final bölümüyle bu akşama damgasını vuracak!

 

“Fatih Harbiye”, soluksuz izleyeceğiniz final bölümüyle, bu akşam saat 23.15’te Show TV’de!