Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 748. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 748. Bölümünde; Sosyal medya bağımlılığı yüzünden eşiyle ayrılan Süleyman, bir şans daha istemek için Vazgeçme'ye başvurdu. Süleyman'ın eşi ilk kez stüdyoya geldi. Hatice, Süleyman'ın başka kadınlarla yazışmalarını gördüğünü söyledi. Telefonla canlı yayına bağlanan gizli tanık, Süleyman'ın TikTok üzerinden kendisiyle tanıştığını ve kendisine evlilik teklif ettiğini söyledi.

Bursa Osmangazi'den gelen 53 yaşındaki Sefa Güven, 15 yıllık eşi Hülya Güven'e 5 senedir ulaşamadığını söyleyerek Vazgeçme'ye başvurmuştu. Didem Arslan Yılmaz'ın bulduğu Hülya, ilk kez stüdyoya geldi. Hülya, Sefa'nın cevapları sonrası sinirlerine hakim olamadı ve eski eşinin üzerine yürüdü.

Zengin kadın avcısı olarak Türkiye'nin tanıdığı Mahir hakkında ihbarların ardı arkası kesilmiyordu. Şoke eden bir gelişme yaşandı. Mahir'in bugün emniyette ifade verdiği öğrenildi. 

Vazgeçme, şüpheli bir şekilde hayatını kaybeden İsmail Kür dosyasını araştırmaya devam ederken Seher'in doğruluk testine girdiği öğrenildi. Seher, o gün arabada yaşananları tekrar anlattı.