Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 454. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 454. Bölümünde; 19 gündür haber alınamayan İlknur Asgın’ın annesi Nuray Asgın, Vazgeçme’ye başvurdu. Çaresiz anne damadı Cesur Dalak’ın kızını pazarladığı ve kızının başına bir şey getirmiş olabileceğini söyledi. İlknur'un kaybolduğu gece çekilen son görüntüleri ekranlara geldi.

16 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, 24 Ocak’ta Bodrum’da esrarengiz bir şekilde evinde ölü bulundu. Anne Turcen Sakallıoğlu ve baba Halil Sakallıoğlu, Vazgeçme’ye başvurdu. Söylediği çelişkili cümleler ile şüphe oklarını kendisine çeviren anne Turcen'in ablası Gülümser stüdyoya geldi. Gülümser, Gamze'yi yüzde 90 olasılıkla Turcen'in öldürdüğünü düşündüğünü söyledi.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. Rukiye'nin kayıplara karıştıktan sonra birlikte olduğu ortaya çıkan Ömer Yel, Vazgeçme mikrofonlarına Rukiye ve Yılmaz Kılınç ile ilgili açıklamalarda bulundu.