Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 452. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’nin 452. Bölümünde; 12 gündür haber alınamayan İlknur Asgın’ın annesi Nuray Asgın, Vazgeçme’ye başvurdu. Çaresiz anne damadı Cesur Dalak’ın kızını pazarladığı ve kızının başına bir şey getirmiş olabileceğini söyledi. Stüdyoya gelen Cesur Dalak, boşanma aşamasında olduğu eşi İlknur'un annesini suçladı. Damat Cesur, bugün, İlknur'un sevgilileriyle İlknur gibi mesajlaştığını itiraf etti.

16 yaşındaki Gamze Sakallıoğlu, 24 Ocak’ta Bodrum’da esrarengiz bir şekilde evinde ölü bulundu. Anne Turcen Sakallıoğlu ve baba Halil Sakallıoğlu, Vazgeçme’ye başvurdu. Söylediği çelişkili cümleler ile şüphe oklarını kendisine çeviren Turcen, dün gece yarısı kaldığı otelden eşi Mehmet Halil ile çıkarak Bodrum'a döndü. Canlı yayına bağlanan Turcen, otelden neden apar topar çıktıklarını anlattı.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. Rukiye'nin kayıplara karıştıktan sonra birlikte olduğu ortaya çıkan Ömer'in 13 yıl boyunca evli kaldığı eski eşi Fatma ve Ömer'in akrabası Aysel canlı yayına katıldı. Aysel, Rukiye'yi Ömer'in evinde gördüğünü söyledi.