Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 436. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 436. Bölümünde; 6 yıl önce 88 yaşındayken Antalya, Manavgat'a bağlı Evrenseki köyünde kaybolan Gülsüm Çınar, o günden sonra bir daha kimse tarafından görülmedi. Gülsüm Çınar'ın kızı Türkan Şeker, annesine ne olduğunu bulabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Gülsüm Nine'nin kızı Türkan Şeker, kız kardeşi Ayşe Avcı ve kocası Mustafa Avcı'dan şüphelendiğini söylemişti. Damat Mustafa Avcı'nın Gülsüm nineyi arama çalışmalarına katılmadığı ileri sürüldü.

Anne Nilüfer Kuruoğlu, Vazgeçme’ye başvurarak Mart ayından bu yana 21 yaşındaki kızı İmre Kuruoğlu’ndan haber alamadığını söyledi. Anne, kızının TikTokker Hayko’nun yanında zorla tutulduğunu ileri sürdü. Bu iddiaların ardından Hayko lakaplı Haydar Bahadır, stüdyoya gelerek iddialara yanıt verdi. Günlerdir kayıp olan İmre'ye Vazgeçme ekibi ulaştı. İmre, canlı yayına bağlanarak, aylar sonra annesi ile konuştu. İmre, canlı yayına bağlanarak, Hayko ile yüzleşti.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. Rukiye'nin cinayet günü neden ilk Alibeke'yi aradığı sorgulandı.