Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 429. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 429. Bölümünde; Vazgeçme ekibi geçtiğimiz haftalarda Sabriye Acan'ı 22 gün boyunca haber alınamayan kızı Cansu Acan'a kavuşturmuştu. Cansu'yu evinde rehin tuttuğu ileri sürülen "Dövmeci Ali" lakaplı Ali Borazan'ın aynı zamanda yasaklı madde ticareti de yaptığına dair ihbarlar gelmişti. Bunun ardından harekete geçen İzmir'deki Emniyet Güçleri, yasaklı madde ticaretinden Ali Borazan'ı tutukladı. O anlar Vazgeçme'de ekrana geldi.

6 yıl önce 88 yaşındayken Antalya, Manavgat'a bağlı Evrenseki köyünde kaybolan Gülsüm Nine, o günden sonra bir daha kimse tarafından görülmedi. Gülsüm Çınar'ın kızı Türkan Şeker, annesine ne olduğunu bulabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Gülsüm Nine'nin kızı Türkan Şeker, kız kardeşi Ayşe Avcı ve kocası Mustafa Avcı'dan şüphelendiğini söylemişti. Jandarmanın 4 yıl sonra, Gülsüm ninenin evinde yaptığı incelemede evdeki izlerin silinmiş olduğu görüldü. Akıllara evdeki kan izleri "çamaşır suyuyla mı temizlendi?" sorusunu getirdi.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. O dönem Yılmaz Kılınç'ın yanına gidip gelen Tüpçü Hakkı yayına bağlanarak, Yılmaz Hoca'nın evinde silah gördüğünü söyledi. Rukiye'nin abisi Veli Bacak'ın eski karısı Havva yayına bağlanarak merak edilenleri yanıtladı.