Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 426. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 426. Bölümünde; 6 gündür kayıp olan Semanur Çakır’ın ablası Arzu Çakır ve annesi Şebnem Çakır Vazgeçme’ye başvurdu. Çaresiz aile, 18 yaşındaki kız kardeşinin bulunması için Didem Arslan ve ekibinden yardım istedi. Didem Arslan ve ekibi 24 saat geçmeden Semanur'u buldu. Semanur, stüdyoya gelererek ailesine kavuştu.

6 yıl önce 88 yaşındayken Antalya, Manavgat'a bağlı Evrenseki köyünde kaybolan Gülsüm Nine, o günden sonra bir daha kimse tarafından görülmedi. Gülsüm Çınar'ın kızı Türkan Şeker, annesine ne olduğunu bulabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Gülsüm Nine'nin kızı Türkan Şeker, kız kardeşi Ayşe ve kocasından şüphelendiğini söyledi. Ablasının iddialarına cevap vermek için yayına bağlanan Ayşe Hanım, ablasınına kızıp canlı yayında kendisini odaya kilitledi. Gülsüm Nine'nin kızı Türkan Şeker, kız kardeşi Ayşe ve kocasından şüphelendiğini söyledi. İddiaların odağındaki kız kardeş Ayşe, ablasının iddialarına cevap vermek için yayına bağlandı.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. Rukiye kızı Nisanur ile buluşmak içi bir araya geldi. O anlar, orada olan Vazgeçme ekibi tarafından görüntülendi. Rukiye Kılınç, 47 gün sonra sessizliğini bozarak konuştu. Rukiye, Vazgeçme muhabirinin sorularına sinirlenerek ekibe saldırdı.