Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 425. Bölüm

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'nin 425. Bölümünde; 5 gündür kayıp olan Semanur Çakır’ın ablası Arzu Çakır Vazgeçme’ye başvurdu. Çaresiz abla, 18 yaşındaki kız kardeşinin bulunması için Didem Arslan ve ekibinden yardım istedi. Kız kardeşinin Banu adlı esrarengiz kadın tarafından kandırıldığını söyledi.

8 yıl önce Çorlu’da katıldığı doğum günü partisinde 5. kattan düşerek şüpheli bir şekilde ölen 19 yaşındaki Serpil Kehribar’ın annesi Nihal Kehribar Vazgeçme’ye başvurdu. Acılı anne, Didem Arslan Yılmaz’dan kızının şüpheli ölümünün aydınlatılması için yardım istedi. Serpil'in babası, çelişkilerin artmasının ardından Çorum Adliyesi'ne giderek 11 şüpheli hakkında şuç duyurusunda bulundu.

6 yıl önce 88 yaşındayken Antalya, Manavgat'a bağlı Evrenseki köyünde kaybolan Gülsüm Nine, o günden sonra bir daha kimse tarafından görülmedi. Gülsüm Çınar'ın kızı Türkan Şeker, annesine ne olduğunu bulabilmek için Vazgeçme'ye başvurdu. Gülsüm Nine'nin kızı Türkan Şeker, kız kardeşi Ayşe ve kocasından şüphelendiğini söyledi. Eniştesi Mustafa ile ilişkisi olduğu ileri sürülen Sabriye Can stüdyoya gelerek iddialara yanıt verdi.

Mersin'de yaşayan 73 yaşındaki Yılmaz Kılınç'ın 10 yıl önceki sır cinayetinin faillerinin bulunması için kızı Mercan Öz ve oğlu Murat Kılınç Vazgeçme'ye başvurdu. Yılmaz Kılınç'ın ölümünden sorumlu tutulan Rukiye Kılınç, şüphe oklarının kendisine çevrilmesinin ardından kayıplara karışmıştı. Rukiye ile aynı köyde yaşayan Mustafa Sözer, stüdyoya gelerek, çok ilginç açıklamalarda bulundu. Mustafa Sözer, Yılmaz hoca ölmeden önce Rukiye'yi eşeğin üzerinde silah taşırken gördüğü söyledi.