Bu Sabah 531. Bölüm

Bu Sabah'ın son bölümünde (531. Bölüm); Sosyal medya fenomeni Banu Parlak'ın yaptığı silahlı paylaşım savcılığı harekete geçirdi. Parlak'ın evinde yapılan aramada hayalet silah olarak bilinen Glock marka bir tabanca ele geçirildi. Sosyal medyada 'Ruhsatım var' dediği silah ruhsatsız çıktı. Parlak gözaltına alındı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Parlak adliyeye sevk edildi. Parlak çıkarıldığı mahkemece adli kontrolle serbest kaldı. Serbest bırakılan Parlak adliyeden koşarak uzaklaştı. Parlak ifadesinde de silahı internet üzerinden tanımadığı birinden 120 bin liraya satın aldığını iddia etti. 

Sosyal medya ünlüsü Nihal ve Bahar Candan kardeşler tutuklanalı bir hafta oldu. Bugüne kadar hiç ortaya çıkmayan anneleri Umut Candan da Show Haber'e konuştu ve kızlarının suçsuz olduğunu savundu. Anne Candan'a göre yaptıkları her şey saf, abartılı ve sahteydi. Gözü yaşlı anne fenomen kızlarını çarpıcı ifadelerle anlattı.

Dilan Polat- Engin Polat çiftine kötü haber en yakınlarından geldi. Firari olan mali müşavirleri Zümrüt Yerebakan yakalandı ve itirafçı oldu. Yerebakan, kara para trafiğini, milyonların nasıl aklandığını bir bir anlattı ve sonrasında da serbest kaldı. Bu arada Polat çiftinin 30 yıl hapis yatabileceği iddiası ortaya atıldı.