Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 750. bölümünü kutladı!

Güncelleme: 16 Kasım 2023 Perşembe, 18:22:03

4 sezondur Show TV'de ekrana gelen ve başarısını katlayarak her bölümde ileriye taşıyan Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 750. bölümünü kutladı!

Show TV’de izleyiciyle buluşan ve “Kaybettiğinizde değil, vazgeçtiğinizde yenilirsiniz!” diyerek yola çıkan program Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme 750. bölümüyle seyirci karşısına çıktı.

Show TV’de 17 Ağustos 2020’de ilk bölümüyle ekranlara merhaba diyen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme’nin bugün 750. bölümü yayınlandı. Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme ekibi 750. bölümü stüdyoda pasta keserek kutladı ve mutluluklarını paylaştı.

Programın sunucusu Didem Arslan Yılmaz Global Medya yapımcılığında, Show TV izleyicisiyle buluşmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. Yılmaz, her gün farklı bir heyecanla programı sunduğunu ve uzun yıllar Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme programıyla izleyicilerle buluşmak istediğini söyledi.

İnsanların hayatına dokunan, birbirinden dikkat çekici konularıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme; umudunu kaybedenlere vazgeçme demeye, hasret çekenleri kavuşturmaya ve çaresiz kalanlara umut olmaya devam edecek.

Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme hafta içi her gün saat 15.00’te canlı yayınla Show TV’de.