• Anasayfa /
  • Programlar/
  • Bu Sabah /
  • Türkiye'nin konuştuğu ''Dört kadınlı adam'' kendisi için kavga eden eşleriyle Bu Sabah'ta yüzleşti!

Türkiye'nin konuştuğu ''Dört kadınlı adam'' kendisi için kavga eden eşleriyle Bu Sabah'ta yüzleşti!

Güncelleme: 25 Temmuz 2022 Pazartesi, 19:24:39

Türkiye’nin konuştuğu “Dört Kadınlı Adam” ile o adam için sokakta kavga eden birinci ve ikinci eşleri canlı yayında yüzleşti.

Show TV’de Ebru & Murat’la Bu Sabah programında canlı yayına katılan “Dört Kadınlı Adam” ile eşleri yaptıkları açıklamalarla izleyenleri hayrete düşürdü. “Dört Kadınlı Adam”, ikinci eşi Melek O.’yu çocuklarına şiddet uygulamakla suçlarken Melek O., Sedat O.’nun kendisine ilaç vererek sinir hastası ettiğini iddia etti.

Sedat O. dini nikahlı ikinci eşi Melek O.’nun bu iddialarını kabul etmedi ve “Kendisinden dinen boşanıp ilk eşim Canan’la hayatıma devam ettiğim için kıskançlık krizine girdi ve benden para koparmaya çalıştı. O yüzden de Canan’a saldırdı” dedi.

Sedat O.’nun canlı yayında kendisine yöneltilen “Neden hiçbir kadına resmi nikah kıymadın?” sorusuna verdiği, “Canan ile altı yıl önce boşandım. Çünkü diğer eşlerime haksızlık olmasını istemedim. Ayrıca boşanma aşamasına geldiğimizde kimsenin mahkeme kapılarına gitmesini istemedim.” cevabı ise tartışma yarattı.

Canlı yayındaki yüzleşmede Melek O., Sedat O.’nun kendisi ve Canan dışında bir Çinli bir de Özbek eşlerinin daha olduğunu iddia etti.