Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de esrarengiz ölümler zinciri dikkat çekti!

Güncelleme: 20 Ekim 2021 Çarşamba, 21:30:30

Show TV'nin ilgiyle izlenen programı Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME'de bugün ekrana gelen olay seyircileri şoke etti. Anne Merve Şen'in 4 çocuğunun 3’ü esrarengiz bir şekilde öldü.

ESRARENGİZ ÖLÜMLER ZİNCİRİ! MERVE ŞEN'İN ÇOCUKLARI ARDI ARDINA NEDEN ÖLÜYOR?

Show TV'nin ilgiyle izlenen programı Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME'de bugün ekrana gelen olay seyircileri şoke etti. Anne Merve Şen'in 4 çocuğunun 3’ü esrarengiz bir şekilde öldü. Çocuklarının ölümüyle ilgili şüpheli olarak gösterilen Merve Şen ve kocası Cabir Şen, VAZGEÇME stüdyosuna gelerek Didem Arslan Yılmaz’dan yardım istedi! Merve Şen, çocuklarının ölümünü açıklayamadı.

Tüm Türkiye bu olaya kilitlendi. Anne Merve Şen, “Beni suçluyorlar ama benim alnım ak.” dedi, çocuklarının ölümüyle ilgisi olmadığını söyledi.

Ailenin yaşadığı kabusun ilki 2015’te Haziran ayında gerçekleşti. 21 günlük kız bebek, annesinin kucağında nedensiz yere can verdi. Ardından ailenin ilk çocukları oyun oynarken birden öldü. 3. çocukları da sırlarla dolu bir şekilde ölünce devlet duruma el koydu. Şu an 2 yaşında olan 4. çocukları Eylül Nisa Şen koruma altına alındı. Acılı ailenin açıklamaları stüdyodaki herkesi şoke etti.

3 çocuğu da onun yanındayken hayatını kaybeden anne Merve Şen, şimdi devlet korumasındaki çocuğunu geri almak istiyor, “Ben masumum” diyor. Sürpriz tanıklar, şok belgeler canlı yayında ortaya çıkıyor. 3 minik yavrunun sır dolu ölümü Didem Arslan Yılmaz’la VAZGEÇME’de aydınlanıyor!

Didem Arslan Yılmaz'la VAZGEÇME hafta içi her gün canlı yayınla 15.00'te Show TV'de!