''1 Başka Güzel''de memleket havası!

Güncelleme: 14 Eylül 2021 Salı, 19:03:44

Show TV ekranlarının bambaşka moda programı "1 Başka Güzel" bugün sürprizlere ve renkli anlara sahne oldu. Yarışmacılar, "memleket havası" konsepti için tüm hünerlerini sergiledi. Sürpriz bir oylamanın da yaşandığı programda heyecan hız kesmedi.

MEMLEKET HAVASI VE ŞIKLIK YARIŞI BİR ARADA!

12 yarışmacı ilk altınlarını kazanmak üzere geldikleri yörenin kıyafetleriyle podyuma çıktı. Yarışmacılar yörelerini kendi yeteneklerini kullanarak temsil ederken, heyecanlı ve eğlenceli dakikalara jüri de eşlik etti.

Yarışmacıların kimi şarkı söyledi kimi dans etti, aynı zamanda Rapçi Muşta ve Azerbaycan’ın ünlü şarkıcısı Hiss de yarışmacılara performanslarıyla eşlik etti. Şarkı söylemekten dans etmeye kadar bütün hünerlerini izleyiciye ve jüriye gösterdi. Günün kazanan takımı ise mavi takım oldu.

SÜRPRİZ OYLAMA

Bu bölümde yarışmacılar bir sürprizle daha karşı karşıya kaldı. 1 Başka Oda'da yarışmacılar kendi takımlarında olmasını istemedikleri ismi belirlediler. Gergin geçen oylamanın sonucunda yarışmacılar beklemedikleri bir sonuçla karşılaştı. Seçilen isimler eleneceklerini düşünürken Esra Eron onların diğer takıma geçeceğini açıkladı. Bunun üzerine 1 Başka Oda’da büyük bir şok yaşandı. Mavi takımdan Ece, kırmızı takımdan ise Kardelen'in ismi çıktı.

1 Başka Güzel, yeni bölümleriyle hafta içi her gün saat 13.00'te Show TV'de!