Saçları kesildi, baygınlık geçirdi!

Güncelleme: 04 Ekim 2019 Cuma, 17:42:23

Kuaförüm Sensin'de perşembe günü yine olaylı geçti. Kuaförü Bilal ile anlaşan İlayda, bir anda kesilen saçlarını görünce sinirleri bozuldu. Ağlayarak stüdyoyu terk etmek isteyen ilayda kısa süreli baygınlık geçirdi.

Kuaförüm Sensin'de perşembe günü yine olaylı geçti. Hem modeller hem de kuaförlerin en zorlu günü olan, saçların kesildiği, sinirlerin gerildiği günde, bu kez bilal ve modeli arasında kriz çıktı. Saçlarını uzun zamandır kestirmeyen model İlayda, kuaförü Bilal'in uzun ikna çabalarının ardından saçlarını kestirmeye ve kesilen saçları da 'saçın saçım olsun' projesine bağış yapmayı kabul etti.


Kuaförüyle anlaşan İlayda, bir anda kesilen saçlarını görünce sinirleri bozuldu. Ağlayarak stüdyoyu terk etmek isteyen ilayda kısa süreli baygınlık geçirdi. Sağlık görevlilerinin müdahalesinin ardından, Adnan Serter'in teselli ettiği modelin gözyaşları program boyunca durmadı. Ağlayan model, makyözü Buse'ye de zor anlar yaşattı.

Bölümü izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayınız


Bilal ve modeli arasında yaşananlar stüdyodaki herkesi etkiledi. Haftalardır modelleri ile sorun yaşayan Sıla, tam bu hafta rahat ettiğini düşürken, model merve saçı istediğinden kısa olduğu için Sıla ile tartışmaya başaldı. Morali bozulan model bir yandan kahkaha atarken bir yandan ağlamaya başladı.