Show TV canlı yayını, dizileri, eğlence programları, oyuncular ve daha fazlası için Show TV uygulamasını indirin

MGD "26. ALTIN OBJEKTİF ÖDÜLLERİ" SAHİPLERİNİ BULDU

Show TV’nin medya sponsoru olarak destek verdiği gecenin sunuculuğunu üstlenen Ebru Akel ile Murat Güloğlu’nun sözleri ve esprileriyle hayli renkli geçen gecenin ışıltı dolu kırmızı halı seremonisi, her yıl olduğu gibi yine şıklık yarışına sahne olurken, muhteşem sesiyle Şevval Sam, şarkıları ile geceye damgasını vurdu. Dizi, sinema, müzik, eğlence, TV programı ve çeşitli medya dallarında yılın en iyilerinin ödüllerinin verildiği gecede Ciner Medya Grubu aldığı ödüllerle dikkat çekti.

SEZONUN DİZİSİ GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ’YE 4 ÖDÜL BİRDEN!

Show TV ekranlarına Perşembe akşamları damgasını vuran Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Gelsin Hayat Bildiği Gibi, “Yılın Aksiyon Romantik Dizisi” ödülünü alırken, dizinin sevilen başrol oyuncuları Devrim Özkan ve Özge Özberk, “Yılın Aksi

yon Romantik Dizi Oyuncusu Kadın” kategorisinde ödül kazandı. ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’nin ödüllerini Özge Özberk ve Devrim Özkan ‘kadın gücü’ diyerek birlikte aldı. Özge Özberk ödül konuşmasında Altan Dönmez, Gani Müjde, BKM ve Necati Akpınar’a, ‘Gelsin Hayat Bildiği Gibi’ için emeği geçen herkese teşekkür etti. Dizide hayat verdiği Sadi Payaslı karakteriyle gündemden düşmeyen Ertan Saban ise “Yılın Aksiyon Romantik Dizi Oyuncusu Erkek” ödülüne layık görüldü.

SHOW TV GECEYE DAMGASINI VURDU

Show

TV’nin beğeniyle takip edilen Baba dizisinin başarılı başrol oyuncusu Tolga Sarıtaş, “Yılın Drama Dizi Oyuncusu Erkek” ödülünü aldı. Tolga Sarıtaş, “Bu ödüle layık görülmek çok güzel bir şey. Bunu bana layık gören herkese teşekkür ederim” sözleriyle düşüncelerini paylaşırken Baba dizisiyle ilgili, “Baba dizisi de çok özel bir proje. Hepimiz birbirimizle çok iyi anlaşıyoruz. Haluk Bilginer ile oynamak büyük bir şans. Proje yeni sezonda farklı bir kabuğa büründü. Merakla biz de bekliyoruz seyircimizin tepkisini.” dedi.

Doğru ve tarafsız gündemiyle herkesin ilgiyle izlediği Show Ana Haber’in başarılı spikeri Dilara Gönder, “Yılın Haber Spikeri Kadın” ödülünü kazandı. Türkiye’den ve dünyadan haberleri, gündemden düşmeyen konuları hafta içi her gün Show TV ekranlarına taşıyan “Ebru & Murat Bu Sabah” programı “Yılın Sabah Kuşağı Programı” seçildi. Ödülü aynı zamanda gecenin sunuculuğunu da üstlenen Ebru Akel ve Murat Güloğlu aldı.

Ömür Sabuncuoğlu’nun, Show TV’nin Pazar Sürprizi programında ekrana gelen La Casa De Papel’de Berlin Karakterini Canlandıran Pedro Alonso ile röportajı “Yılın Röportajı” olurken, Atakan Makar, Pazar Sürprizi’nde yayınlanan Cem Yılmaz-Uraz Kaygılaroğlu tatil görüntüleriyle “Yılın Magazin Görüntüsü” ödülünü kazandı. “Yılın Haberi” ödülü ise Aysun Kayacı yıllar sonra Bodrum’da haberiyle Hakan Yağcı’ya gitti. “Yılın İnternet Haberleri” ödülleri ise haberturk.com’dan “Cannes’da Kapkaç Şoku” haberiyle Mehmet Çalışkan’a, Aysun Kayacı’nın 15 Yıl Sonra İlk Karesi haberiyle Onur Aydın’a ve Kaan Urgancıoğlu haberiyle Ferit Tuğluk’a verildi.

HABERTÜRK TV VE BLOOMBERG HT DE GECEDEN ÖDÜLLE DÖNDÜ
Bloomberg HT’de hafta içi her akşam birbirinden renkli isimlerin konuk olduğu, doyumsuz sohbetin adresi Aslı Şafak’la İşin Aslı, “Yılın Sohbet Programı” ödülünü alırken, Habertürk TV’de Güntay Şimşek tarafından hazırlanan, Türkiye'nin havacılık ve turizm programı Airport, “Yılın Aktüel Programı” ödülüne layık görüldü.

X