• Anasayfa /
  • Diziler/
  • Deha /
  • İskender'in, Gülce'nin evini satın alması finalde herkesi şaşırttı!

İskender'in, Gülce'nin evini satın alması finalde herkesi şaşırttı!

Güncelleme: 21 Ekim 2024 Pazartesi, 12:30:48

how TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan, Ay Yapım imzalı ‘Deha’, dün yayınlanan ve soluksuz izlenen yeni bölümüyle çok konuşuldu. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üstüne çeken dizi yeni bölümüyle ABC1 20+’da 7,43 izlenme oranı (rating) 19,61 izlenme payı (share), AB’de 6,76 izlenme oranı (rating) 20,33 izlenme payı...

Show TV ekranlarında Pazar akşamları yayınlanan, Ay Yapım imzalı ‘Deha’, dün yayınlanan ve soluksuz izlenen yeni bölümüyle çok konuşuldu. Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla dikkatleri üstüne çeken dizi yeni bölümüyle ABC1 20+’da 7,43 izlenme oranı (rating) 19,61 izlenme payı (share), AB’de 6,76 izlenme oranı (rating) 20,33 izlenme payı (share), Total’de de 5,32 izlenme oranı (rating) 14,70 izlenme payı (share) elde etti.


Yönetmenliğini Umut Aral’ın yaptığı, senaryosunu Damla Serim’in yazdığı, Show TV’de ekranlara gelen Ay Yapım imzalı ‘Deha’ heyecanı yükselten 5. bölümüyle dün akşam seyircileri ekran başına topladı. Aras Bulut İynemli, Uğur Polat, Taner Ölmez, Onur Saylak, Melis Sezen, Ahsen Eroğlu, Seda Akman, Zuhal Gencer, Emel Göksu, Taner Rumeli, Cenk Kangöz, Umutcan Ütebay, Oğulcan Arman Uslu, Eylül Ersöz, Çağrı Atakan, Ali Berge, Çağan Efe Ak, Abdurrahman Yunusoğlu oluşan zengin oyuncu kadrosuyla ‘Deha’ yeni bölümüyle de sosyal medyada çok konuşuldu. Dizi #Deha etiketiyle 6 saat 45 dakika X Türkiye’de TT listesinin zirvesinde kaldı.

Dizinin yeni bölümünde Gülce, Boran’ın katili olarak öne sürülen müptezeli sorguya çekti. Oğlunun gerçek katilini bulmaya çalışan aile, karşısında yoksunluk krizine giren adamı ambulansla hastaneye yetiştirmeye çalıştı. Ama her şeyden haberdar olan Cesur, Hakim’i arayıp adamdan kurtulmasını istedi.

FİNALE DAMGASINI VURAN SON SAHNE

‘Deha’ yeni bölümüyle Pazar akşamı saat 20.00’de Show TV’de!