Didem Arslan Yılmaz bir başarıya daha imza attı!

Güncelleme: 01 Nisan 2022 Cuma, 23:39:21

15 yaşındaki Büşra 20 gündür kayıptı, Didem Arslan Yılmaz 2 günde kaçak aşıkları buldu! Büyük kavuşma Didem Arslan Yılmaz’la Vazgeçme stüdyosunda yaşandı.

Büşra 9 Mart’ta ansızın sır oldu. Annesi Feride ve ablası Türkan Dinçol stüdyoya geldi. 15 yaşındaki Büşra’yı eski komşuları Mustafa Kaya’nın kaçırdığını iddia etti. Daha önce Didem Arslan Yılmaz’la VAZGEÇME’de yüzüne kezzap atan kocası ile yüzleşen ve çocuklarına kavuşan Türkan’ın suçlamaları sertleşti. Evli komşunun 15 yaşındaki kardeşini kendisi için kaçırdığını söyledi.

Suçlanan evli komşu Mustafa ve karısı Zeynep stüdyoya geldi, aileler yüzleşti. “Büşra gibi oğlum da kayıp” dedi. Didem Arslan Yılmaz sadece 2 günde kayıp Büşra ve suçlanan komşunun 16 yaşındaki oğlu Baki’yi buldu. Kaçak aşıklar stüdyoya geldi. Annesi ve ablası Büşra’ya kavuştu. Gerçekler ortaya çıktı. Büşra, “Annem beni para karşılığında evlendiriyor.” dedi, ailesine dönmek istemediğini ve suçlanan komşunun oğlu Baki’yi sevdiğini söyledi. Anne Feride hakkındaki iddialar sertleşti.

İstanbul Emniyeti harekete geçti. Küçükçekmece Çocuk Şube Amirliği’nden gelen ekipler Büşra’yı ve onu alıkoymakla suçlanan Baki’yi götürdü. Aileleri de işlemleri yapılmak üzere emniyete götürüldü.