Kuzey ve Yıldız'ın hikayesi!

Güncelleme: 20 Ocak 2021 Çarşamba, 01:24:39

  • 1

    Hikayemiz bundan tam 20 yıl önce Karadeniz’in en inatçı iki keçisinin yollarının çocukken kesişmesiyle başlıyor. Mutlu zamanlar Yıldız’a göre Kuzey’in ihaneti ile son bulsa da, iki aşığın yolları yıllar sonra yeniden kesişecekti.

  • 2

    Kuzey’in gidişinden sonrası aşkını kalbine gömüp kendini dağ evine kapatan Yıldız, 20 yıl sonra Kuzey’in komşusu olduğunu öğrenmişti. Yaylada bir anda Kuzey’in kızları olduğunu söyleyen çocuklar ile karşılaşan Yıldız’ı asıl yıkan şey ise Kuzey’in kendini asla sevmediğini söylemesiydi.

  • 3

    İkilinin etrafındakilerin ise onlar için başka planları vardı. Bedduaların güfte yazarı Nahide Kadıoğlu olaya el atıp Kuzey ve Yıldız aşkını küllerinden yeniden alevlendirmek için her şeyi yapacaktı. 

  • 4

    İki inatçı keçinin gerginliği biraz da çevrenin müdahelesi ile yumuşamaya başlamış, havayı aşk kokusu sarmıştı. Ancak ikilinin aşkının önünde yine bir engel vardır. Kuzey artık her ne kadar duygularından emin bir şekilde Yıldız’ın peşinden gitse de Yıldız bir daha geçmişte yaşadıklarını yaşamak istemediği için Kuzey’e kapıları kapatmıştır.

  • 5

    Yıldız, Kuzey’in kendisine aşık olmasından mutlu olsa da kendini Kuzey’e kaptırmak istememektedir. Kuzey aşkını ispatlamak için kendini Karadeniz’in hırçın sularına dalıp pusulayı çıkarmış içine bir de yüzük koymuştur. Yıldız’a tüm duygularını samimiyetle itiraf eden Kuzey, ondan geçmişi unutmasını isteyip çıkma teklif etmiştir. Bu haber Yıldız’dan çok çevresi için mutluluk kaynağı olmuştur. 

  • 6

    Yıldız, Kuzey’in çıkma teklifini kalbinin sesinin dinleyerek kabul etmiş ve yüzüğü takmıştır.  Artık iki aşığın önünde hiç bir engel kalmamış gibi gözükse de, en büyük engel İstanbul'dan gelmiştir.

  • 7

    Kuzey ve Yıldız'ın mutlu gününe gölge düşüren kişi, Kuzey ve kızlarını terk eden Şule’den başkası değildir. Şule'nin gelişiyle Yıldız, Kuzey'le arasına yeniden mesafe koymuştur.  Anne ve babasının barışacağını düşünen Gökçe, Yıldız'a tavır almıştır. Gökçe Şule’nin tarafını, Mine ve Feride ise Yıldız’ın tarafını seçmiştir.

  • 8

    Aşkı için artık her şeyi göze alan Kuzey, Yıldız’la yeniden beraber olabilmek için her yolu denemeye karar vermiştir. Kuzey'in Yıldız'ı kaçırmasıyla rüya gibi bir gün geçiren ikilinin bu mutlu günleri yine bozulacaktır ama sürpriz bir isim tarafından. İkilinin bu mutlu anlarına gölge düşüren Gökçe’den başkası değildir.  Gökçe meselesinin ardından, Sefer’in Şule’nin boşanmak istemediğini ağzından kaçırması ile iki aşığın yolu yeniden ayrıldı.

  • 9

    Yine kendini aşkının peşinden koşarken bulan Kuzey’in bu sefer işi daha da zordur. Yıldız onu güven testine tabii tutacaktır. Bu oyun Yıldız için ne kadar eğlenceli ise Kuzey için de bir o kadar zordur. Kendini Yıldız'a ispat etmeye çalışan Kuzey ise bu durumdan yorulmaya başlamıştır. Şule yüzünden araları bozulan Yıldız ile Kuzey ilişkisinde bu sefer etrafı yakıp, yıkan kişi Yıldız oldu.

  • 10

    Hatasını fark ederek Kuzey’e hak veren Yıldız için, artık aşkının peşinden koşma vakti gelmiştir. Yıldız, Kuzey’in peşinden gitse de Kuzey onu affetmemekte kararlıdır. Çünkü Yıldız’ın 20 yıllık acısı yüzünden kendisinden intikam aldığını düşünmektedir. İki aşığın arasında güven sorunu yaşanırken Nahide ve Sefer Şule’den kurtulmak için plan yaparlar ancak başarılı olamazlar.

  • 11

    Tüm bunlar yaşanırken Şule cephesinde de işler tersine dönmüştür. Gerçekleri görmeye başlayan kızlar annelerini değil, Yıldız’ı seçince Şule’nin öfkesini daha da artırmıştır. Yıldız’ın ardından Kuzey’in evini basan Şule, tehditler savurur ancak bu tehdit Kuzey’den çok Sefer’i korkutur. 

  • 12

    Kızların Yıldız'ın yanında yer almasıyla cepheler iyice değişmiş, kızlar Yıldız ile birlikte bu aşkı yeniden ayağa kaldırmak için planlar yapmaya başlamıştır. Kuzey ise asla geri adım atmamaya kararlıdır. Kavuşamadan ayrılan iki inatçı keçinin yeniden birbiriyle didişmeye başlamaları uzun sürmemiştir. Öte yandan Kuzey’in hiçbir plana karşılık vermemesi üzerine kızlar son çare olarak babalarını kıskandırma yoluna gittiler.

  • 13

    Gitar hocasının yanında şarkı söyleyen Yıldız’ı dinleyen Kuzey, onu çok kıskansa dahi durumu Yıldız'a belli etmedi. Kıskançlıktan deliren Kuzey, elektrikli testeresiyle gitar hocası Aykut’un yolunu kesip bir daha Yıldız’ın yanına yaklaşmaması için onu uyardı...

  • 14

    Tüm bunlar olurken alemin en çılgın kankaları Sefer ve Kuzey ayı avına çıktı. Kuzey'in kaçmasıyla ayı ile dans etmek Sefer'e kalmıştır. Sefer’i ayının elinden kurtaran Yıldız daha sonra Kuzey’in yanına gidip hesap sorar ama bu hesap sorma konusu yine dönüp dolaşıp ikisinin kavgasına gelir. Yaptıklarından pişman olan Yıldız, Kuzey’e kendini affettirebilmek için bir kez daha çabalasa da Kuzey kararından dönmez.

  • 15

    Akıllardaki soru ise, kalpleri aşkla dolu olan iki inatçı keçi barışabilecek mi?

  • 16

    Kuzey’in kararlı halleri karşısında Yıldız’ın umutları tükenme noktasına gelmişken, Kuzey’in kendisini kıskandığını öğrenmesi Yıldız’ın yüzünde tekrardan gülücükler açtırdı.

    Nahide’nin aşk tavsiyesine uyan Yıldız tekrardan ilk adımı atmış ancak olaylar beklediği gibi gelişmemiş, ikili yine kendilerini tartışırken bulmuştu. Yıldız ile Kuzey’i bir türlü kavuşturamayan Nahide son çare olarak Kuzey’in ağzını aramayı denedi. Nahide’nin sorularıyla Kuzey, Yıldız’ın kendisine olan aşkına inandı.

  • 17

    Yıldız ile arasındaki meseleleri çözümleyemeyen Kuzey’in başındaki dertler bitmemiş bu kez de kızların okul sorunlarıyla ilgilenmesi gerekmişti. Kızlarının Yıldız’ı haklı bulmasını sindiremeyen Şule ise Mollaoğulları’nın evine baskın düzenledi. Ev baskını Pembe’nin Şule’yi bayıltmasıyla kısa yoldan çözüldü gibi gözükse de olaylar yeni başlıyordu. Baskın sırasında Şule’yi alıkoyan Nahide ve Pembe, Şule’nin Kuzey’den boşanması için kendisini ikna etmeye çalıştı ancak her türlü baskıya direnen Şule Pembe’nin odaya gaz vermesi ile ellerinden kurtuldu.

  • 18

    Kuzey’in Şule ile olan evliliğini bitirmesine yardımcı olmak isteyen Yıldız, Çetin ile görüşmeye gitti. Çetin, Kuzey ile Şule’nin boşanması için gerekli belgeler karşılığında Yıldız’dan 1 Milyon lira istedi. Sevdiği adam için varını yoğunu elinden çıkaran Yıldız, Çetin’den belgeleri Kuzey’e vermesini isteyecekken Kuzey ikilinin görüştüğünü gördü.

  • 19

    Şimdi akıllardaki tek soru sevdiği kadını düşmanıyla görüp sinirden deliye dönen Kuzey, Yıldız’ı dinleyecek miydi yoksa bu görüşme Kuzey&Yıldız aşkı için geri dönülmez bir yola mı girecekti?

  • 20

    Yaşar'ın silahla yaraladığı Kuzey’i bulan Sefer, Yıldız ve Nahide duruma hızlıca müdahale etti. Yaşar’ın Kuzey’e olan öfkesi hala soğumamışken eve gelen polisler Nahide’yi karakola götürdü. Yaşar’ı polislere vermek istemeyen Kuzey'in pansumanını ise eve gelen doktor yaptı. Kuzey’in vurulduğunu öğrenen Mollaoğlu ailesi Kadıoğulları ile olan bağlarını kopardı. Kadıoğulları’nın evine giden Emine, Yıldız’ın Kuzey’den uzak durmasını istedi. Ancak tüm bu yaşananlara rağmen Yıldız ile Kuzey aşklarından vazgeçmeyerek görüşmeye devam etti. Ailelerinden habersiz buluşmanın yolunu arayan Yıldız ve Kuzey çareyi dağ evinde beraber bir gece geçirmek olarak buldu. Nahide ve Sefer’in aşk kaçamağı olarak seçtiği yerin Kuzey ile Yıldız'ın buluşma yerine denk gelmesiyle işler boyut değiştirdi. Şeref ve Emine'nin dağ evinde Kuzey ile Yıldız'ın buluşmasını basmasının üzerine Kuzey’in artık oğulları olmadığını söylese de ikili aşklarından vazgeçmeye niyetli değildi. Kuzey’in ailelerin arasındaki anlaşmazlığa çözüm olarak Yıldız’ı isteyeceğini söylemesi şok etkisi yarattı.

  • 21

    Dağ evinden Ordu’ya dönen Yıldız ve Kuzey kız isteme hazırlıklarına başladı. Mollaoğulları ve Kadıoğulları arasında süren gerginliğin istemeyle biteceğini düşünen Yıldız ve Kuzey’e Yaşar’ın son bir sürprizi vardı. Kız isteme anında Yıldız’ı Kuzey’e vermeyen Yaşar, sinirli bir şekilde Kuzey’in hala evli olduğunu ve evli adama kız verilmeyeceğini söyleyerek son noktayı koydu. Nahide, Yıldız ve Kuzey’in kaçan keyifleri yerine getirmek için Kapadokya'ya gitme fikrini öne sürdü. Yıldız-Kuzey ve Sefer-Nahide ikilisi ile Kapadokya’ya giden ekip eğlenceli ve romantik anlar yaşadı. Romantik akşam yemeğine çıkan çiftlerin keyfi Zübeyir'in Yıldız'a laf atmasının ardından Kuzey’in sinirlenip kafa atması olayların büyümesine neden oldu. Zübeyir Kalkan’ın kardeşi mekâna adamlarıyla dönerek Kuzey ve Sefer’i kovalamaya başldı. Çareyi ayrılmakta bulan Sefer ve Kuzey'in farklı yönlere dağılmasının ardından Sefer'in yakalanmasıyla Zübeyir Kalkan ve adamları Kuzey’in Sefer’i kurtarmasını istedi.

  • 22

    Kuzey, Yıldız ve Nahide'nin Sefer'i Zübeyir'in elinden kurtarma çabaları sonuç vermeyince efsane dörtlü Zübeyir'in evinde mahsur kaldı. Zübeyir'in Nahide'ye olan ilgisi Sefer'i kıskançlık krizine sokarken, ihtiyaç duydukları yardım ise sürpriz isimden, Ömer'den geldi. Kapadokya'dan memlekete dönen Kadıoğulları evde ailelerinin öfkesiyle karşılaştı. Evlatlıktan reddedilerek evden kovulan Yıldız, Sefer, Nahide ve Poyraz; Mollaoğlu evine sığındı. Doktor'un Pembe'ye romantik evlenme teklifi keyifli anlara sahne olurken, Kuzey'in gündeminde ise boşanma davası vardı. Yıldız'la aşkının önündeki engelleri kaldırmak ve özgürlüğüne kavuşmak isteyen Kuzey, Şule'den yine kurtulamadı. Kuzey kızlarının da yardımıyla Şule'den boşanabilmek için bir plan yaptı. Kuzey, Şule'nin asistanı ve kara kutusu Tülin'in ona olan aşkını kullanarak ihtiyacı olan kanıtlara ulaşacaktı. Final sahnesinde Şule'nin Yıldız'ın karşısına çıktığı anlarda gerilim yükselirken Şule, Kuzey’in Tülin’le görüntülerini Yıldız’a izletti. Peki Şule bu hamlesiyle YılKuz aşkını bozabilecek miydi?

  • 23

    Belgeleri Tülin'den almak için uğraşan Kuzey'in planında işler ayrı bir boyut kazandı. Ömer'i kaçıran ve takıntılı durumda olduğu Feride'yi kazanmak için hain bir plan hazırlayan Çetin hiç beklediği sonuçla karşılaştı. Tülin ve Kuzey'i takip eden Yıldız karşısına çıkan Çetin'den paralarını geri isteyince ortalık karıştı. Silah sesinin duyulmasıyla içeriye giren Kuzey gördüğü manzara karşısında donup kaldı. Şimdi akıllarda tek soru vardı. Çetin'i kim vurdu?

  • 24

    Yıldız, Kuzey’in gözünün önünde yirmi yıllık emeğini, geçmişini, her şeyini yakmıştı. Kuzey, yüzleştiği acıyla birlikte ağır bir depresyona girdi. Yıldız’ın da durumu ondan farksız değildi. İki aşık, depresyondayken Yıldız'ın tutuklaması  işleri değiştidi. Kuzey, Yıldız’la arasına giren tüm engelleri tek tek kaldırmaya yemin etmişti ancak Yıldız’ın kararından dönmeye niyeti yoktu. Bu esnada ikisinin de uzun zamandır bekledikleri haber, kapılarına dayanmıştı. Bu haber, Yıldız’ın yaralarını sarmaya, kaybettiklerini telafi etmeye yetecek miydi? 

  • 25

    Tüm Mollaoğulları ve artık fahri Mollaoğlu olan Nahide ve Sefer de Kuzeyle Yıldız’ın kavuşması için seferber oldu. İki aşığı bir araya getirmek için plan üstüne plan yapıldı ancak Yıldız’ın hiçbirine pabuç bırakmaya niyeti yoktu. Yıldız ne kadar inatçıysa Kuzey de en az onun kadar inatçıydı ve bu noktada Yıldız’ı kazanmak için yapmayacağı hiçbir şey yoktu. Kuzey, Yıldız’ı kendisinden bile vazgeçecek kadar çok sevmektedir. Bunu ispat ettiğinde ise Yıldız ne yapacağını bilemez.

  • 26

    Yıldız'ın, özlemine yenik düşmesini bekleyen Kuzey, kimseye haber vermeden ortadan kayboldu. İnzivaya çekildiği barakada bulunmayı beklemeyen Kuzey, Mahmut ve Yıldız'ın gelmesiyle Kuzey şok oldu. Mahmut'a aşıkmış gibi oyun oynayan Yıldız, Kuzey'i delirtti. Finalde ise oyun oynadığını itiraf eden Yıldız, Kuzey'e "Sensiz olamıyorum ben..." diyerek duygularını itiraf etti. Yıldız'ın inadını bir kenara bırakmasıyla iki aşık yeniden kavuştu. Peki YılKuz aşkı tekrardan mutlu günlerine dönebilecek miydi?

  • 27

    Mahsur kalan Kuzey'in yardımına koşan isim Yıldız oldu. Yaptıklarından dolayı vicdan azabı çekse de Kuzey ile hemen eskisi gibi sevgili olma niyetinde olmayan Yıldız, zamana ihtiyaçları olduğunu düşünerek arkadaş kalmak istedi. Kuzey, Yıldız'ın arkadaş kalma teklifini her ne kadar kabul etmek istemese de başka çaresi yoktu. Tekrardan arkadaş olan ikilinin bu duruma alışması kolay olmayacaktı. Yaşananların ardından Kuzey ile Yıldız kendilerini değiştirmek isteyerek psikoloğa gitmeye karar verdi. Final sahnesinde Çetin, bir milyon lira parayı ve Şule'ye karşı bütün kozların olduğu bir belleği Yıldız'a vererek herkesi şoke etti. Çetin'in şaşırtan hamlesi karşısında Yıldız'ın ne yapacağı merak konusu olurken, "Çetin yine oyun mu oynuyor?" sorusu akıllara geldi.

  • 28

    Çetin'den belgeleri alan Yıldız ne yapacağını bilemez durumdaydı. Yıldız'dan belgeleri alan Kuzey görüntülerin gerçek olup olmadığını anlamak için avukatının yolunu tuttu. Belgelerin gerçekliğinin tespiti için gerekli iki ayın ardından Kuzey nihayet özgür kalacaktı. Tüm bunlar yaşanırken Yıldız, Kuzey'in çabasıyla çift terapisine gitmeye ikna oldu. Terapistin Yıldız ve Kuzey'e büyük bir önerisi vardı. 3 gün boyunca küçük bir çocukla ilgileneceklerini belirten terapistin önerisiyle birlikte ikili bu zamana kadar hiç yaşamadıkları bir deneyim yaşadı! YılKuz baş başa vakit geçiriken Ordu'nun diğer yanından gelen haberle evde adeta çifte bayram havası yaşandı. Nahide hamileydi!

  • 29

    Kuzey ile Yıldız'ın kendileriyle ilgili sorunlarını çözümlemek adına birlikte terapiste gitmelerinin ardından değişimler yavaş yavaş hissedilmeye başlamıştı. Terapistin içsel huzur teşhisi koymasıyla ikili soluğu yogada aldı. Yaylaya çıkan Kadıoğulları ile Mollaoğulları'nın ikilinin yoga macerasına eşlik etmesiyle eğlenceli anlar yaşandı.

    Hamilelik heyecanı yaşayan Nahide'nin aşermelerinin başlaması Sefer'e yeni maceralar yaşattı. Evlatkuşları için evelek mantarı arayan Sefer'in bir sonraki macerasında bal bulması gerekiyordu. Kuzey ve Yıldız'ın bal ararken ikiliyi arı sokması panik yaşattı. Çünkü arıya alerjisi olan ikiliyi kurtarabilecek tek bir iğne vardı. Kuzey'in hiç tereddüt etmeden Yıldız'ı kurtarması Yıldız'ın tüm inadını yerle bir etti. Kırılan inadıyla birlikte Kuzey'i öpen Yıldız onu her zamankinden daha çok sevdiğini söyledi. YılKuz aşkı herkesin beklediği o an ile tekrar başladı!

  • 30

    Kuzey'in uzun zamandır hayalini kurduğu şey sonunda gerçek olmuş, Yıldız aşkını itiraf ederek beklediği öpücüğü vermişti. Öpücüğün ardından oldukça şaşıran Kuzey'in içi içine sığmıyordu. İki aşığın mutluluğunun önündeki tek engel ise "bölüm sonu canavarı" Şule idi. Beyninde bir tümör olduğunu, kalan 6 aylık ömrünü Kuzey ve kızlarıyla geçirmek istediğini söyleyen Şule, Yıldız'dan aradan çekilmesini istedi.

    Bu esnada babalarıyla tartışan Mine ve Gökçe'nin gizlice evden kaçması daha büyük bir felaketi beraberinde getirmiş, iki kardeş babalarına ders vermek isterken ormanda kaybolmuştu. Kaybolmalarının üzerine Gökçe'nin düşüp dizinden yaralanması, Mine'yi de kene ısırması işlerini daha da zorlaştırmıştı. İki kardeş ormanda buldukları eve sığınırken Mine'nin durumunun gittikçe kötüleşmesiyle nasıl kurtulacakları merak konusu oldu.

  • 31

    Gökçe ile Mine'nin kaybolması panik yaratmış, herkes kızları bulmak için seferber olmuştu. Gökçe kardeşi için ormanda çaresizce yardım ararken, kızları bulan sonunda Yıldız oldu. Ateşi yükselen Mine'nin "Anne" diyerek sayıklaması, Yıldız'ın aklını karıştırmıştı. Acaba Yıldız gerçekten Şule'nin son günlerinde ailesiyle mutlu olmasına engel miydi? 

    Kuzey kızlarına sağsalim kavuştuktan sonra aşkının peşinden koşmaya devan etti. Yıldız'a yeniden pusula ve yüzük alan Kuzey, Yıldız ile evleneceği günü bekliyordu. Ancak Yıldız, Şule'nin dedikleri yüzünden kararsız kalmıştı.

    Feride'nin doğum günü için herkesin bir araya gelmesi yaşanan kötü anları unutturmuştu. Feride tüm sevdiklerinin bir arada olduğu bir doğum günü kutlamak istedi ancak herkesin aynı ortama olması yeni gerilimlere neden oldu. Yıldız'ın Kuzey'e ve aşkına sahip çıkarak "Yakında nişanımız, sonra da düğünümüz!" çıkışı herkesi şoke etti. Bu sözleri duyan Yaşar ise sinirlenerek Yıldız'ı evlatlıktan reddedince baba-kız arasındaki ipler tamamen koptu. Bir yandan Şule'nin söyledikleri yüzünden kendini çaresiz hisseden Yıldız, diğer yandan babasıyla yaşadığı olay yüzünden iyice zorda kalmıştı.

    Kuzey, Yıldız'ın aşkına sahip çıkmasına sevinirken evlenmek için acele etmemesine anlam veremiyordu. Yıldız'ın kararsız tavrının üzerine giden Kuzey, Şule'nin öleceğini öğrendi. Duydukları karşısında Kuzey şoke olurken tüm bu yaşananlar YılKuz aşkını nasıl etkileyecek merak konusu oldu. 

  • 32

    Omuzlarındaki yükü daha fazla taşıyaman Yıldız, Kuzey’e Şule’nin hastalığını açıkladı. Duydukları karşısında ne yapacağını şaşıran Kuzey, öfkelense de sonuç olarak Şule kızlarının annesiydi. Öfkesiyle vicdanı arasında kalınca her ne kadar istemese de Şule ile ilgilenmek zorundaydı. Tabii bu işin en zor kısmı Kuzey’in öğrenmesi değil, kızların öğrenmeseydi. 

    Kızlarının gerçeği bilmesi gerektiğini düşünen Kuzey, Şule’yi ikna ettikten sonra onları ateşin başına çağırdı. Konuşma öncesi mavişinden en büyük desteği alan Kuzey, sahneyi Şule’ye bırakarak sessizliğini korudu. Kızlarına öleceğini gözleri dola dola anlatan Şule, Feride ve Mine’nin üzüntüsü ile karşılaşsa da Gökçe annesini numara yapmakla suçladı. İlk şoku atlatan kızlar annelerine ne kadar kızgın olsalar da destek olmayı seçtiler. Kuzey soğukkanlılığını koruyarak Şule’nin kendine uzattığı tutmazken Yıldız ise gördüğü manzara karşısında kararını kesin kararını vermiştir. Sevdiği adamı ailesiyle birlikte bırakarak yaylayı terk edecekti. 

    Vicdanının sesini dinleyen Yıldız karşısında zafer kazanan Şule ise bu fırsatı Kuzey’le yakınlaşmak için kullandı. Sevdiği adamdan, evinden, yaylasından ayrılan Yıldız içinse önünde yepyeni bir yol vardı. Babasıyla yaşadığı tartışma sonrası her şeyi bir kenara bırakıp kendi ayakları üzerinde durmaya çalışan Yıldız, ilk işini kapmış ne Kuzey’in ısrarına ne de yaşadıklarına rağmen geri dönmemişti. Yıldız cephesinde bunlar yaşanırken Şule de ilk yakınlaşma fırsatı için kızları kullanarak Kuzey ile yalnız yemek yeme fırsatını yakaladı.

    Yemek sırasında aldığı fazla alkolün etkisiyle ilk hatasını yapacak olan Kuzey’in hedefinde Yıldız’ın kankası Bulut vardı. Uzun süre sonra ortaya çıkan bu kankanın gelişi aslında hiç masum değildi. Yıldız’a saplantılı şekilde aşık olan Bulut, Kuzey’in karşısındaki en büyük engel olacaktı. Restorana gelerek kıskançlık krizine giren Kuzey belki de hiç yapmaması gereken bir şeyi yaptı ve Bulut’a kafa attı.  Bununla da yetinmeyen Kuzey, Yıldız ve Bulut’u tehdit etti. 

    Olayların ardından alkolün etkisiyle evinde sızan Kuzey, adım adım Şule’nin tuzağına doğru sürüklenmişti. Kuzey’in yanına yatan Şule önce çalan telefon açıp Yıldız’a sevdiği adamın yanında olduğunu göstermiş sabah ise attığı fotoğrafla kalan son umut kırıntılarını da yok etti.

    Kuzey kendisini Yıldız’a affetirebilecek miydi, yoksa Şule zaferinin tadını mı çıkartacaktı? Diğer yandan Yıldız’a aşık olan Burak bu çatışma ortamında Yıldız’a yaklaşıp istediğini eldebilecek miydi?

  • 33

    Üstüne oynanan oyunu en son fark eden Kuzey oldu. Sabah uyanır uyanmaz yanında Şule’yi gören Kuzey’in aklında büyük bir soru vardı; gerçekten böyle bir şey yapmış mıydı yoksa yine bir oyunun içine mi düşmüştü? Bu sorunun cevabını arayan Kuzey, kızlarının da annelerine yardım ettiğini düşünüyordu.

    Ordu’da ayrılık rüzgârları eserken bu durumdan memnun olan iki kişi vardı; Şule ve Bulut. Dışarıya fark ettirmese de kazandığı zafer karşısında mutlu olan Şule, Kuzey’le istediği gibi oynamanın keyfini yaşadı. Soluğu mavişinin yanında alan Kuzey’in korktuğu başına geldi ve Yıldız’ın öfkesi ile karşılaştı. Aynı hançeri ikinci kez yiyen Yıldız 20 yıllık aşk defterini kapatıp pusulasını Kuzey’e geri verdi. Ne olursa olsun hikâyeyi burada bitirmemekte kararlı olan Kuzey kendini temize çıkaracağını söyledi.

    İlk iş olarak Şule’nin yanına gidip kasırga gibi esen Kuzey istediği cevabı alamayınca alkol alıp Yıldız’ın çalıştığı restorana gitti. Ama bu gidiş her şeyi daha da zora soktu. Kıskançlık krizi ve alkolün etkisiyle Kuzey Bulut’u dövdü. YılKuz aşkı için hikâye sona yaklaşırken Kuzey’in kaybettikleri kulübüne Sefer de eklendi. Kardeşinin aldatıldığını öğrenen Sefer, SefKuz kankalığına son noktayı koydu.

    Büyük aşıklar arasında fırtına bir kez olsun durulmazken aradığı fırsatı yakalayan Bulut hemen işe koyuldu. Kuzey’in izlerini silmeye Yıldız’ın telefonundaki fotoğraflardan başlayan Bulut yakında kavuşacaklarının sözünü verdi. Hikayenin diğer tarafındaki Nahide ile Pembe ise barıştırma çalışamalarına başlasalar da bu çalışmaların sonucu Kuzey’e tokat ve sopa olarak döndü. Ama Kuzey için en ağır tokat annesinden geldi.

    Havada uçuşan tokatlardan nasibini alan bir diğer isim de Şule oldu. Kuzey’in yanından ayrılıp Şule’nin yanına giden Nahide, Yıldız için yapılan ‘metres’ yakıştırmasını duyunca hiç düşünmeden tokadı bastı. Şule yediği tokat sonrası bayılınca kızlar Nahide’ye düşman kesildi ama bu tokadın daha vahim bir sonucu olacaktı. Şule’nin bayıldığı haberini alan Kuzey son hız yaylaya giderken önüne çıkan bir yaya yüzünden direksiyonu kırınca kaza yaptı. Tabii ki bu yaya Bulut’tan başkası değildi. Kuzey’in yaptığı kazayı memnuniyetle izleyen Bulut, Yıldız’ı arayıp Ordu’dan ayrılmayacağının haberini verdi.

    Kuzey’i geri almak için her türlü oyunu oynamaktan çekinmeyen Şule ve sevdiği kadın için Kuzey’i ölümün kıyısına kadar götüren Bulut kazanacak mıydı yoksa YılKuz aşkı yeniden küllerinden doğacak mıydı?

  • 34

    Yıldız’a olan saplantılı aşkı yüzünden tehlikeli hamleleri yapmaktan çekinmeyen Bulut, Kuzey’i ölümün kıyısına kadar götürmüştü ama onu kıyıdan çekip çıkaran Işıl oldu. Artık Işıl, Kuzey’in ‘hero’su olmuştu ki tek yardımı bu kurtarış da olmayacaktı. Kuzey’i tanıdıkça kendisini YılKuz hikâyesinin içine çekilmiş bulan Işıl, işinin ‘aşk doktorluğu’ olduğunu söyleyip yardım sözü verdi. 

    Hemen planlara başlayan ikili önce Yıldız’ın çalıştığı restorana gidip kıskandırma çalışmalarına başladı ve istediklerini aldılar. Işıl’ın yakın tavırlarını gören Yıldız her ne kadar delirse de sakinliğini korumayı başarmıştı ta ki Işıl Kuzey'in elini tutana kadar. Işıl gibi bu sonradan bu hikâyenin içine çekilen Bahar, Yıldız’ın gözlerindeki kıskançlığı görünce YılKuz hikâyesinin bitmediğini anladı. Tüm bunlar olurken Bulut ise başka bir hamle yaparak Kuzey’e barış teklif etmeye gitti ancak Kuzey bu teklifin altında yatanları merak ettiğinden peşine Ruhi’yi taktı.

    Boş durmayan Yıldız için de atak vaktiydi, kıskandırma operasyonu karşılıksız kalmayacaktı. Sahile Bulut’la inen Yıldız hemen hamlelerine başlayıp Kuzey’i delirtmeyi başardı. İkilinin arasında tatlı bir kıskandırma üzerine kurulu bir soğuk savaş sürerken sahile gelen Şule her şeyi değiştirdi.

    Her şeyi düzeltme bahanesi ile Yıldız’ın yanına giden Şule, ‘metres’ kelimesini bolca kullanınca kendini Karadeniz’in hırçın sularında buldu. Daha fazla sakin kalamayan Yıldız tüm öfkesini kusarak denizde boğmaya başladı.

    Tüm yaşananlar sonrası akıllarda iki soru belirdi. İlki; Yıldız öfkesi yüzünden geri dönülmez bir yolun içine mi girecek? İkincisi ise; Yıldız’a olan saplantısı yüzünden Kuzey’i ölümün kıyısına kadar gözünü kırmadan götüren Bulut’un sonraki hamlesi ne olacak? 

  • 35

    Yıldız’ın bam teline basan Şule kendini Karadeniz’in hırçın dalgalarında bulmuş, onu bu öfkeden kurtaran Kuzey oldu. Bu öfke patlaması ise hikâyeyi daha da çıkılmaz bir noktaya götürdü. Yaptıkları sonrası pişman olan Yıldız, kimsenin bilmediği diyarlara yolculuk yaparken Şule’nin yeni hamlesi ile karşılaştı. Olan bitene bu sefer sessiz kalmayan Şule, Yıldız’ın hâkim karşısına çıkmasını sağladı. Tutuksuz yargılanan Yıldız’ın cezası sadece Şule’den uzaklaştırılması oldu. Bu karar sonrası yine bavulunu toplayan Yıldız bu sefer kızların üzgün haline yenik düşerek Ordu’dan ayrılamadı. 

    Yıldız’ı ne olursa olsun geri kazanmak isteyen Kuzey bu konuda pampaları Sefer ve Ruhi’den destek aldı ve plan belliydi; Yıldız’ı kaçırmak. İkili her ne kadar Yıldız’ı kaçırıp Kuzey’in yanına kiliseye kadar getirse de 20 yıllık aşk defteri artık Yıldız için kapanmıştı.

    YılKuz aşkına inancını kaybetmeyen Bahar, Kuzey’in en büyük destekçisiydi. Restoranın yanında aşk yuvasının inşaatını başlatan Kuzey, mavişini şaşırtsa da asıl şaşkınlık Bahar’ın Yıldız’a hala kalbinin onun için attığının gerçeğini yüzüne vurmasıyla yaşadı. Ne de olsa her seferinde Kuzey’in gitmesini isteyen Yıldız bir türlü Ordu’yu terk edememişti. Bu arada babalarını ziyarete giden kızlar Işıl’la tanıştı ve Kuzey’in sadece Yıldız’ın ‘hero’su olabileceğini söylediler. Arkadaşlardan sonra devreye aileler de girdi. Hem Hanife hem de Emine ikili ile konuşup eve döndürmeye çalışsalar da iki âşık birbirinden kopmayıp, sahilde kalmak istedi. 

    YılKuz aşkında bunlar yaşanırken havadaki ayrılık kokusundan nem kapan Bulut için her şey yeni başlıyordu. Sevdiği kadın için Kuzey’i ölümün kıyısına kadar getiren ‘bu adamın’ bu sefer hedefinde Miçoliçeler vardı. Kızların yanına kadar giren Bulut, Kuzey’in yanına bir fotoğraf bırakıp ne kadar ciddi olduğunu gösterdi. 

    Bulut istediği sonucu alıp YılKuz defterini sonsuza dek kapatabilecek miydi yoksa Kuzey ve Yıldız, Bulut’un nasıl biri olduğunu anlayıp yaşananlara son verebilecek miydi? 

  • 36

    Gözleri Yıldız’a duyduğu saplantılı aşkla kör olan Bulut daha da ileri giderek Kuzey’i kızlarıyla tehdit etti. Bu tehdit karşısında sessiz kalmayan Kuzey, kızlarını yanına alıp yardım isteyebileceği herkesi yanına çağırdı. Pampalar, Bacanaklar, Mollaoğulları yani herkes Kuzey ve kızları için etten bir duvar olmuştu. Tabii ki sahildeki bu haraketlilik Yıldız’ın da dikkatini çekmiş ve psikopatın varlığını öğrenmesini sağlamıştı. Öğrendikleri sonrası korkan Yıldız hemen Şükrü’den mühimmat getirmesini istedi.

    Bu arada kendince plan yapan Kuzey sahilde kendini canlı yem yapmış, psikopatı tam yakalarken elinden kaçırmıştı. Her seferinde kurduğu şeytani oyunları daha da sertleştiren Bulut bu sefer Yıldız’ın gözünde Kuzey’i bitirmek için onu kıskançlık krizine sokup Erdinç’in üstüne saldı. Tabii ki Kuzey’in attığı o kafanın çok başka sonuçları olacaktı. Şeytani planını tıkır tıkır işleten Bulut, Erdinç’i komaya soktuktan sonra adını temize çıkarmak için kendine zarar verdi. 

    Kuzey ve Yıldız’ın arasında Erdinç tartışması sürerken Bulut için işleri daha da sertleştirme vakti gelmişti. İlk iş olarak Yıldız’ı arayıp Kuzey’den sonsuza kadar ayrılmazsa her seferinde bir sevdiğini öldüreceğini söyleyen Bulut, Sefer’i keskin nişancı tüfeği ile vurdu.

  • 37

    Gelecek her türlü belaya karşı önlemini alan Kuzey ve Sefer giydikleri çelik yelek ile kurşunlardan kurtuldular ve işlerin ne kadar ciddileştiğinin farkına vardılar. Kuzey sevdiği kadını canı pahasını korumak için yanında nöbet tuttu.

    YılKuz aşkında bunlar yaşanırken Bulut’un oyunu işe yaramış, Erdinç’in komaya sokulması Kuzey’in üstüne kalmıştı ama hiç hesapta olmayan bir şey olmuştu. Hastanede kendine gelen Erdinç, kendisine bunun Kuzey’in yapmadığını söyledi. Erdinç’in imalarından rahatsız olan Bulut onu susturmak istese de Kuzey artık temize çıkmıştı. Kuzey için her şey iyiye giderken güzel haberlerin kaynağı bu sefer Şule cephesi oldu. Kurduğu oyunu Yıldız’a bir bir itiraf eden Şule daha sonra da Kuzey ile boşandı ve artık YılKuz aşkının önünde hiçbir engel kalmamıştı.

    Yüzüğü kaptığı gibi Yıldız’ın yanına giden Kuzey evlenme teklifi etmiş ve mavişinden evet cevabını nihayet almıştı. Kendini rüyada hisseden Kuzey’in bu mutluluğunu taçlandıran şey ise Yıldız’ın verdiği öpücük oldu. Artık önlerindeki her engelin kalkması ile YılKuz aşkı küllerinden doğmuştu. Tabii ki bu durumdan rahatsız olan Bulut gözünü karartıp Yıldız’ı evine çağırdı. Kendi resimleriyle bezeli odaya girince büyük şaşkınlık yaşayan Yıldız asıl şoku ise Bulut’un yaptığı aşk itirafı sonrası yaşadı. 

    Bulut, itirafları sonrası yakalanacak mı yoksa YılKuz aşkının önüne yeni engeller çıkartmaya devam mı edecek?

  • 38

    Sonunda başlarındaki Bulut ve belasından kurtulan YılKuz aşkı için mutluluk zamanı giderek yakınlaşmaktaydı. Her şeyi atlatıp aşklarını kaldığı yerden yaşamaya başlayan Ordulu Rome ve Juliet için aradaki tek engel Yıldız’ın babası Yaşar’dı. İkili için onu da geçmek hiç kolay olmayacaktı. 

    21 yıldır kızını bekleten adama kızını vermek istemeyen Yaşar, Kuzey’e birbirinden zor sınavlar hazırladı. Aşkı için dağları delmeye hazır olan Kuzey her sınavı başarıyla geçiyordu ta ki en büyük korkusu olan yükseklik ile yüz yüze gelinceye kadar. En büyük korkusuna karşılık aşkı daha ağır basan Kuzey, yüksekten yürümeyi denese de dengesini kaybedip düştü.

    Mavişini kaybetmekten korkan Kuzey, son sınavı kaybettiğini düşünüp Yaşar’a bir daha denemek için adeta yalvardı. Kuzey’in kararlı ve istekli halini gören Yaşar daha fazla dayanamayıp 21 yıllık YılKuz aşkının mutluluk kapılarını araladı.

  • 39

    Sonunda beklenen gün gelmiş YılKuz aşkı için mutluluk sadece bir adım uzaktaydı. Hem Yıldız’ı hem de Kuzey’i isteme telaşı sarmışken gün tabii ki dertsiz geçmeyecekti...

    Dertlerin ilk dalgası daha kuafördeyken geldi ama istemeye gölge düşürmek istemeyen Yıldız olaydan kazasız belasız kurtuldu. Son hız hazırlıklara devam eden ikili için sonunda akşam olmuş ve 21 yıldır hayali kurulan o akşam gelip çatmıştı. Ordu’nun kral ve kraliçesinin önünde artık tek engel nişan kurdelesinin kesilmesiydi. Tabii ki o yüzük öyle hemen kolay kesilmeyece, Kuzey’in bir sınavı daha geçmesi gerekecekti; Tuzlu Kahve. Kahve sınavını ve Almanya’dan gelen Cevher’in soğuk rüzgarlar estiren şakasını atlatan YılKuz aşkı artık nişanlıydı hatta nikah için de 9 Kasım’ı seçmişlerdi. 

    Tabii ki konu Kuzey ve Yıldız olunca hiçbir bölüm tokatsız bitemezdi ve bitmedi de. Yıldız’a kuafördeyken sataşan kadınlar bu sefer hamamda peydah olup büyük bir öfkenin fitilini ateşlemişlerdi. Bu sefer kendini tutamayan Yıldız, Pembe ve kızlar bir anda kendini karakolda buldu... Onları çıkartma görevi ise yine Kuzey’e kaldı.

  • 40

    Yıldız, Nahide ve kızların karakola düşmesi ile akşamki kına tehlikeye girmiş, 21 yıl sonra mutlulağa bir adımları kalan YılKuz aşkının vuslatının önüne bir 10 yıl daha gelmek üzeriydi. Evliliklerine son anda engel çıkmasından korkan Kuzey, şikayette bulunan kadınları 10 hasır bilezik ile ikna etti ama bilmediği bir şey vardı... Her şey daha yeni başlıyordu.

    Kuzey’i bekleyen ikinci dert iste taa Almanyalar’dan gelmişti. Önce sandık istemede 500 Euro isteyerek cepleri boşaltan Cehver Kadıoğlu’nun asıl bombası sonradan ortaya çıktı. Akşamki kınaya yetişmek için harıl harıl çalışan Kuzey’in başına çorap söküğü gibi açılacak dertlerin başlangıcı Cevher’in teklifi ile geldi... Kuzey, Mavişine kavuşmak istiyorsa Cevher’i de mavişine kavuşturacaktı. 

    Teklifi kabul etmek için hemen yola çıkan Kuzey, Cehver ve pampaları kötü bir sürpriz bekliyordu. Kız almaya diye gittikleri evden soyulmuş olarak çıktılar ama derdin büyüğü onları polis çevirmesinde bekliyordu. Önce arabanın çalıntı çıkması ardından da bagajdan bir kadın çıkması ile akşamki kına iyice tehlikeye girmiş artık yetişmek için tek bir çözüm kalmıştır.. O da polisten kaçmak. Sefer’le beraber polislerden kaçmaya başaran Kuzey kınaya tam zamanında yetişti. 

    Peki mutluluğa son bir adımı kalan YılKuz aşkının vuslatana hafızası yerine gelen Yaşar engel olabilecek miydi?  

  • 41

    YılKuz aşkı mutluluklan bulutların üstündeyken o çok bekledikleri gün gelip çatmıştır. 20+1 yılın kınası yakılmış, sıra artık nikahtadır. 

    Tabii bu güzel an polisin gelmesi ile bozulsa da Cevher’in temize çıkması ile engel ortadan kalkmış gibi görünüyordu ama önce SefKuz ikilisinin buz gibi soğukları yarıp geri dönmesi gerekliydi...

    Başındaki belayı sonunda atlatan Kuzey için artık mavişini beyazlar içinde görmesi için çok az kalmıştır.  Kuaföre adım atar atmaz gördüğü manzara karşısında nefesi kesilen Kuzey için rüya gibi anlar yeni başlamıştı. YılKuz ikilisinin ilk durağı kuaför sonrası fotoğraf çekimi için gittikleri Yason Burnu oldu. Her şey mükemmel ilerlerken Yaşar bu işe noktayı koyup eğer Kuzey’e giderse onu vuracağını söyledi ama Yıldız her şeye ve herkese rağmen o evden gelin olarak çıktı.

    Artık YılKuz aşkının o hep hayal ettiği gün gelip çatmıştır, sadece evet demeleri kalmıştır. Her şey mükemmel giderken Yaşar’ın gelmesi ile evlilik hayali tehlikeye girmiş gibi görünse de kolye hediyesi ile her şey kaldığı yerden devam etti.

    Ve sonunda beklenen oldu, Kuzey ve Yıldız 20+1 yıllık hasretlerine son verip şahitler huzurunda evet dediler. Artık onlar Kuzey ve Yıldız Mollaoğlu oldular...

    Bize de mutluluklar dilemek düşer :)

  • 42

    Sevgili YılKuz severler… 41 bölüm sonunda Kuzey ve Yıldız hayalini kurdukları mutluluğa ulaştılar hatta başlarına bir şey de gelmedi  Tabii ki biz size yine de olan biteni özet geçelim değil mi? 

    Rüya gibi geçen düğün sonrası iki aşığımız aşk yuvalarına kavuştu ancak ufak bir sıkıntı vardı… Yıldız’ı ilk gece heyecanı sararken, Kuzey’i ise damat uğurlaması bekliyordu. Bu iki minik sıkıntıyı da atlatan âşıklarımız beraber ilk kahvaltılarını yaptı. Mutluluktan ayakları yerden kesilen, adeta bulutların üzerinde gezen Yıldız ile Kuzey’in ilişkisinde illa ki bir sıkıntı olacaksa da Yıldız’ın Kuzey’e çocuk yapmaları için koyduğu kendi ayakları üzerinde durma şartını verebiliriz. Ama düşünün ki adeta bir aşk masalı yaşayan Kuzey Sefer’in macera teklifini bile geri çevirmiş, pampasını yalnız bırakmıştı. 

    Bakalım 20+1 sene sonra birbirine kavuşan YılKuz’u yeni bölümlerde neler bekliyor? 

  • 43

    Ordu’nun efsane aşıklarının peri masalı gibi hikayesi devam ederken tüm aksiyonlar onlara uğramadan etraflarında yaşanıyordu. Tabii bizim deli aşıklarımızın arasında bir problem olmadan gün geçer mi? Tabii ki hayır...

    SefRu pampalığı paranormal olaylarla savaşırken, kızlar aşk testi yüzünden büyük darbe alırken, YılKuz aşkının da problemi Yıldız’ın çocuk korkusu olarak ortaya çıktı. Kendini anne olmaya hazır hissetmeyen Yıldız, Kuzey ile çay içmekten kaçabilmek adına her yolu denedi. Yıldız’ın bu tatktiğini gören Kuzey ise girdiği yoldan yılmadan devam etti ve çay uğruna mantı bile yaptı ama girdiği savaştan eli boş döndü.

  • 44

    Çocuk meselesini çözmek için planlar yapan Kuzey’in bu seferki taktiği sahildeki evde romantik bir gün planmak oldu ama sonu hiç beklemediği gibi oldu. Yıldız, Kuzey’in kendini çok zorlamasıyla refleks olarak tokadı yapıştırdı. Yediği tokat sonrası hemen evi terk eden Kuzey, Gökçe ve Mine’nin yanına giderek içini döktü. Yıldız tarafında ise derde dermanlık görevi Nahide’nin payına düştü. 

    Sevdiği adam için bir adam atmak isteyen Yıldız, psikolağa gidip destek aldı. Psikolog, Yıldız’a annelik korkusunu yenmesi için bir bebekle vakit geçirmesini önerdi ve curcunanın fitilini ateşledi. Anneliğin ısınma turlarını bebeklerin güzel yüzüyle atmaya başlayan Yıldız daha sonra biraz pis yüzüyle de tanıştı ama bunlar daha başlangıçtı. Asıl olay ise bebek arabalarının karışması ile patlasa da kısa süre içinde çözüldü.

    YılKuz aşkında olaylar tüm hızıyla devam ederken hikayeye ara verdirticek kadar kötü bir olay yaşandı. Gökçe, geçirdiği beyin kanaması sonrasında kısmi felç geçirdi. 

  • 45

    Gökçe’nin geçirdiği felç sonrası Kuzey, Osman’ın kötü biri olmadığını anlayıp kenafir gözlüsünü iyi etmesi için ona emanet etti. Kuzey’in gözü arkada kalmayınca YılKuz aşkının macera çanları yeniden çalmaya başladı. 

    Kuzey, Yıldız’ı yeni aşk yuvalarına götürüp son halini gösterdi ama eksik olan bir şey vardı; Mobilyalar. Hemen alışveriş için paçaları sıvayan iki aşığımız biraz tartışa tartışa da olsa bu seviyeyi başarıyla sonlandırıp yeni bir seviyeye doğru yol aldılar. Gelinen seviyede ise başına yanacak olan isim bu sefer Kuzey değil daha çok Poyraz ve Şükrü oldu. Evi konusunda aşırı hasas davranan Yıldız yapılan her hatada öfkeden deliye dönünce ortamı biraz olsun sakinleştirmek isteyen Kuzey, Yıldız’ı evden çıkarttı ama hiç bilmediği bir şey vardı. Bu yaptığı hareket çok yanlış sonuçlar doğuracaktı. 

    YılKuz aşkına ağır darbe vuracak olayın mimarı bu sefer ne Kuzey’di ne de Yıldız. Şahika Hanım’ı eve davet edip gelmeyen Cevher Kadıoğlu, Kuzey’in başına öyle bir çorap ördü ki Yıldız gördüğü manzara karşısında şok oldu. Çünkü Yıldız, Kuzey ve Şahika’yı romantik bir sofrada baş başa yakaladı.

  • 46

    Cevher Kadıoğlu’nun YılKuz aşkına sapladığı hançer sonra Yıldız evi terk etmiş, Kuzey’e ise çok büyük bir görev kalmıştı. Hemen harekete geçen Kuzey ilk olarak Şahika ile bir konuşma ayarlamak istedi ama bu yaptığı hamle işleri daha da sarpa sardırdı. Mavişini kaybetmeye bu kadar yakınlaşan Kuzey için artık daha da büyük hamleler yapma vakti geldi. Mermilere kafa attı, kafasına odun yedi, kılıktan kılığa girdi hatta herkesi araya soktu ama Yıldız’ın öfkesi öyle hemen geçecek gibi değildi.

    Hiç beklenmedik bir şey oldu ve hançerin sahibi Cehver, Yıldız’a gidip her şeyi itiraf ederek YılKuz aşkının ateşini yeniden alevlendirdi. Bu sefer bir şeyler yapma sırası Yıldız’a geçti ve hemen hazırlıklar için evin yolunu tuttu. Geceye romantik dans ile başlayan ikili herkesin beklediği o öpücük ile gözlerimizden kalpleri çıkarttı  1f60d

  • 47

    Kuzey ve Yıldız aradaki buzları eritip sonunda hayallerini kurdukları o sabaha uyandılar. Kuzey tam aradığı yalnızlığın tadını çıkartırken Yıldız, kızlarıyla birlikte evlerinde geçirdiği o mükemmel rüyayı anlattı ama atladığı çok minik bir nokta vardı... Rüyaların tersi çıkardı ve o da bunu çok yakında öğrenecekti. 

    YılKuz aşkı keyifle ilk kahvaltılarını yaparken Yıldız’ın rüyası gerçek olmaya başladı. Kızlar tam takım eve çıkarma yapmış ve Yıldız annelerinden evde kalmak için izni koparmışlardı. 21 yıllık hasretin tadını çıkarmak için yanıp tutuşan Kuzey ise kızları dedelerinin evine göndermek için her yolu denedi ama başarılı olamadı. Verdiği izin sonrası kızların öfkeli yüzüyle tanışmaya başlayan Yıldız her şeye rağmen vaz geçmedi ve onları kovmadı.

    Bu sırada restoran ise sinek avlar bir durumdaydı ve acil bir plan lazımdı. Aranan kan Feride sayesinde bulundu ve hemen ünlü gurme Engin Ar’ı Ordu’ya davet etti. Yıldız, Engin’i restorana uğramadan önce Ordu’da unutulamaz bir gün geçirmesi için Kuzey ve kankalarına emanet etti. Zehirli mantar yiyen ve vurulan Ar’ın daha başına gelecek olanlar bitmemişti. Ordu’ya restoran için değil Feride ile görüşmek için geldiğini itiraf edince önce “This is Ordu!” eşliğinde kendini serin sularda buldu daha sonra da Yıldız’ın elinden kafasına bir şişe yedi.