Sevgi dolu kalbiyle yürekleri sızlatan ; Can!

Güncelleme: 12 Aralık 2018 Çarşamba, 16:44:30

  • 1

    Gülperi'nin en küçük oğlu Can... Dedesi, halası ve babaannesinin uğraşlarına rağmen annesine olan aşkı hiç sönmedi.Hayatını çocukları için sürdüren Gülperi, Ejder'i yaralamasıyla tutuklandı. Bu durumdan en çok etkilenen ise çocukları oldu. Annesine zar zor sarılabilen Can, babasının ölümünden sonra annesini de kaybedeceğini düşünerek öksüz kalma duygusuyla baş başa kaldı.

  • 2

    Hemen hemen her fırsatta annesine ulaşmaya çalışan Can, Gülperi'ye defalarca mektuplar yazdı. Ancak Gülperi'nin yazdığı mektupları halası aldığı için Can'ın bundan hiç haberi olmadı. Annesinden cevap alamayan Can, Gülperi'ye sitem dolu duygular beslemeye başladı.

  • 3

    Annesi hapisten çıktıktan sonra Can daha zor bir süreçten geçti. Çünkü etrafındaki konuşmalardan çok etkilenmeye başlamıştı. Annesi neden hala yanında değildi? Annesi ve dedesi arasında bir çıkmaza girmek üzereydi. Doğruyu kim söylüyordu? Annesi mi yoksa dedesi mi? Tüm bu duygularını, düşüncelerini tavşanı Pembe Burun'la paylaşıyordu.

  • 4

    Gülperi, Ejder ile evleneceğini, her şeyin düzeleceğini çocuklarına söylediğinde sadece Can annesinin yanında oldu. Annesine "sen söyledin her şey geçer diye" diyerek moral verdi. Can'ın içindeki anne sevgisi Gülperi'yi ayakta tutacak ve her şeyin üstesinden gelecekti...

  • 5

    Tam annesine kavuştuğunu zanneden Can, abisi Hasan'ın planıyla Gülperi'den tekrar ayrılmak zorunda kaldı. Henüz çok küçük olmasına rağmen Can, etrafında gelişen olayları anlayabiliyordu. Gülperi yine hapse girmiş olsa da Can annesinin suçsuz olduğunu bu sefer biliyordu. 

  • 6

    Kadir'in yardımları ile suçsuzluğu kanıtlanan Gülperi, hapisten çıkmış, çocuklarını alıp İstanbul'a dönmüştü. Can annesi için her şeyi yapmaya hazırdı. Yeter ki hep bir arada kalsınlardı. Annesi için apartmanla ilgilenmeyi yük olarak hiç düşünmedi ve yaptı. Gülperi'nin miniği Can artık kendini annesine daha yakın hissediyordu. 

  • 7

    Can, annesi uyurken apartmanın bütün işlerini halletmişti. Gülperi, Can'ın kendisi için yaptıklarını görünce gözyaşlarını tutamadı.

  • 8

    Ejder, Gülperi'den intikamını almak istedi ve hapisten kaçtı. Bunun için Can'ı kaçırdı. Can, fırsatları kollayıp kaçmayı başardı. Ancak ayağının taşa takılmasıyla yerde yuvarlandı. 

  • 9

    Her yerde aranan Can'ı, Hasan buldu ve hastaneye kaldırdı. Can'ın hayati tehlikesi olmadığı için sevinen ailesi başka bir sorunla karşı karşıya kaldı. Can'ın kulakları düşmeye bağlı duymuyordu ve ameliyat olması gerekliydi. Ameliyat parasını Kadir ödemeyi teklif etti. Eski sağlığına kavuşabilecekti.

  • 10

    Gülperi ile Yakup'un davası geldi çattı. Abisi ve ablasının velayeti Gülperi'ye verilirken, Can'ın velayeti Yakup'a veridl. Can yeniden ailesinden ayrıldı.