Meleklerin Aşkı tüm kategorilerde zirvede!

Güncelleme: 03 Ağustos 2018 Cuma, 10:52:04

Başrollerini Oya Başar, Gülper Özdemir ve Berkay Hardal'ın paylaştığı Meleklerin Aşkı'nın son bölümünde Yağmur’un içine düştüğü yanlış anlamadan bu sefer öyle kolay kurtulamayacaktır.

MELEKLERİN AŞKI #İTİRAFET İLE SOSYAL MEDYADA KONUŞULDU!

Meleklerin Aşkı’nın heyecanla beklenen beşinci bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #itirafet etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #itirafet etiketi Twitter'ın Türkiye gündeminde 9 saat 30 dakika TT listesinde kaldı. “Meleklerin Aşkı”nın başrollerini Oya Başar, Gülper Özdemir, Berkay Hardal, Didem Balçın ve Toygan Avanoğlu paylaşıyor.

Meleklerin Aşkı’nın dün akşam ekrana gelen 5. bölümünde Mehtap’ın psikopat abisi Hamdi ile karşı karşıya kalan Yağmur, Melek’in “Yağmur, Mehtap’a deliler gibi aşık!” yalanıyla neye uğradığını şaşırdı. Kredi borçları yüzünden ihtarname gelen ve yıkılan Necmettin’i yine Rukiye kurtardı. Melek, Yağmur’u Hamdi’nin elinden kurtarmak için planını devreye soktu. Bir şekilde ikna olan Hamdi, kardeşi Mehtap’ı da alarak Sivas’a döndü. Parçaları birleştiren Melek, Yağmur’un sevdiği kızın kendisi olduğunu anladı. Artık kaybedecek vakti olmayan Yağmur ise Melek’e aşkını itiraf etmeye kararlıydı. Yağmur’un aşkından intihar eden Deniz ise Melek’i çok büyük bir ikilemde bıraktı. Vicdanına yenik düşen Melek, Almanya’ya dönme kararı aldı. Hayallerine adım atacağını sandığı anda Melek’i sonsuza kadar kaybetme gerçeğiyle karşı karşıya kalan Yağmur, Melek’i kararından döndürebilecek miydi? Sürpriz bir misafirin eve gelmesiyle Rukiye deliye dönerken, Necmettin başından yaralandı.

MELEKLERİN AŞKI’NIN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Süreç Film’in yapımcılığını üstlendiği, Show TV'nin yeni dizisi "Meleklerin Aşkı"nın 6. bölüm tanıtımı yayınlandı. Necmettin’in Rusça konuştuğu, evdekilerin onu anlamaya çalıştığı tanıtımda sürpriz bir misafirin Çekilmez ailesinin evine gelmesiyle ortalık karışıyor. Necmettin’in Rus bir kadını eve getirmesiyle Melike deliye dönerken, Yağmur ve Melek’in arasındaki yakınlaşma merak uyandırıyor.

 

Meleklerin Aşkı’nın yeni bölümü 9 Ağustos Perşembe günü saat 20.00'de Show TV'de!