Sanal dünya ile gerçek dünya arasında savaş başlıyor!

Güncelleme: 04 Ekim 2017 Çarşamba, 14:33:14

  • 1

    Karşınızda Hiko Dayı;

    Mahallenin genç dervişi. Bayram'la Kerem'in abisi. Gizli forvet nam-ı diğer Hiko Dayı. Gelir kaynağı yok. Geçim derdi yok. Yaşama kaynağını insanların hayatını düzeltmeye çalışmaktan alıyor. 

  • 2

    Bayram;

    Bayram daha ilk doğduğu andan itibaren anne ve baba baskısı ile büyümüş genç bir kardeşimizdir. 

    “Koşma oğlum terlersin, terlersen hasta olursun, hasta olursun doktor masrafı çıkar”, “Oğlum biz sana güveniyoruz, arkadaş çevrene güvenmiyoruz” diye diye ailesi Bayram'ı asosyal bir şekilde yetiştirmişler. “Bu çocuk tam olmamış” denilebilecek modellerden.

     

    İnsan içinde nasıl davranacağını bilemeyen, kalabalığa gelemeyen, insanların yüzüne konuşamayıp, bilgisayardan söven bir klavye delikanlısı olmuştur. Hatta bir “TROL” olarak bu işten para kazanıp Amerika’ya kaçmak için yeterli parayı biriktiriyordur.

    Hayatındaki gizliden gizliye en büyük düşmanı ise amcasının oğlu Kuzen Volki’dir. Kuzen Volki, Bayram’ın yapmak isteyip yapamadığı her şeydir. En yakın arkadaşı Kerem belki de en büyük aşkı Seyran olacaktır. Kim bilir? 

  • 3

    Kaan;

    Medeni durumu karışık. Atarlı bir adam. Sosyallik seviyesi mecburi konuşkan. Çenesi düşük. İç durumu kısa yoldan köşeyi dönmek arzusuyla yanıp tutuşmaktan hallice. Gündüz annesinin yanında sütçü-peynirci, akşam korsan taksi, gece ise TROL.

    En yakın arkadaşı aşağı yukarı aynı kaderi paylaştığı Bayram’dır. Hayatta en değer verdiği varlık ise kardeşi Tahir’dir. Her kardeşin böyle bir abim olsun diyeceği türden bir abi. Bayram'la beraber Kuzen Volki'nin peşinden giderek bir anda tüm hayatı değişiyor.

  • 4

    Kuzen Volki; 

    Bu çocukta 'şeytan tüyü var' diyeceğiniz türden. Üzerinde anne babadan çok dayının emeği vardır. Özgüveni her daim tavandadır. Ukala’nın önde gidenidir. Dünya yansa umurunda olmaz. Para kazanmak için her şeyi yapar. Çok rahat adam satar. Kısacası kötü örnektir. Ama içinde bir yerlerde gizli bir hikaye vardır; onu kötü göstermeyen... Kuzen Volki böyle gelmiş böyle gider. 

    Amerika'dan döndüğü gibi Bayram ve Kerem'i yanına katarak 'Temizeller Suç Çetesine' götürür. Artık onları yeni bir hayat bekliyordur. Tabi bir de ekibe birini daha ister o da Seyran'dır.

  • 5

    Ve Seyran;

    Tam bir İzmir kızı. Yeri geldiğinde çok rahat yeri geldiğinde de tersi pis modellerden. Yetişme yurdunda büyümüş. Okumuş. Okuduktan sonra okulun idari personeli olmuş ve zengin öğrencilere çaldığı sınav sorularını satarak ekstra kazanç sağlıyor. Tam bir dolandırıcı. Güzelliği kusurunu örten kadınlardan. İyi ve kaliteli yaşamaktan asla vazgeçmez. Her zaman şıktır. Yemeğin iyisini yer. Beyaz şarap ve şampanya sever.

    Belki de Klavye Delikanlılarına katılmasının tek sebebi zamanında Kuzen Volki ile yollarının keşismesi. Her ne kadar ekibe katılmak istemese de Kuzen Volki onu zorunda bırakınca ekibe katılmış. Ve daha fazla para kazanmak için yola çıkmıştır. 

    Bayram'ın kendisine ilk görüşte aşık olmasına aldırış etmese de bakalım bu saf aşık Seyran'ı nasıl etkileyecek?

     

     

  • 6

    Ekibimiz biraz da Kuzen Volki'nin zorlamalarıyla olsa da kuruldu. Klavye Delikanlıları artık “Halkımızı değil, halkımızı sömürenleri sömürmek!” felsefesi ile işe başlamaya hazırdır!

  • 7

    Klavye Delikanlıları ilk mağdurlarını bulmuş ve operasyona başlamışlardır. Ve ilk işleri kusursuz bir biçimde ilerlemiş başarıya ulaşmıştır. İlk işlerinden 100 Bin TL kazanan ekip sıradaki iş için oldukça heycanlıdır.

  • 8

    İkinci işleri de Kerem'in kendini tutamamasına içindeki delikanlının konuşarak işi mahvedecek kıvama getirmesine rağmen kusursuz bir biçimde ilerlerken son anda polis çevirmesine takılınca her şey değişir.

    Klavye Delikanlıları yakayı ele verecek midir?