Rüya gibi bir aşk masalı; Elif ile Bulut

Güncelleme: 09 Ağustos 2017 Çarşamba, 15:56:08

  • 1

    Aşk ansızın Elif'le Bulut'un kapısını çaldı. Defilede göz göze gelen Elif ve Bulut için o anda dünya durdu ve birbirlerine sonsuza kadar aşkın mührüyle bağlandılar.

  • 2

    Aşk onları teslim almıştı evet ama Elif'in en yakın arkadaşı Yıldız'ın kendileri için söylediği yalanlar bu masalsı buluşmayı tehlikeye atmıştı. Bulut, Elif'i varlıklı bir stilist zannediyordu. Aşkın büyüsüne kapılan Elif'in gözleri o anda bunu görmüyor en yakın arkadaşını bozmamak için oyuna devam ediyordu.

  • 3

    Bulut'un gerçekleri öğrenmesi çok uzun sürmedi. Elif ve Bulut'un aşkı ilk sınavını veriyordu. Bulut kendini kandırılmış hissederek Elif'ten ayrıldı. Elif'te çaresizce daha iyisini hak etmediğini düşündüğü hayatını kabul ederek babasının uygun gördüğü evliliği kabul etti. Ta ki aklından bir türlü çıkaramadığı Elif'i böyle bir durumda bırakmak istemeyen Bulut'un evlerine gelmesine kadar. Bulut, Elif'e elini uzatarak onunla birlikte gelmesini söyledi. Ve Elif kalbinin sesini dinleyerek Bulut'la gitti.

  • 4

    Elif ve Bulut'un aşkı engel tanımıyordu. Ama bu iki aşığımızın karşılaşacağı sınavlardan belki de en acımasız olanıydı.

  • 5

    Rüya gibi aşk Bulut'un Elif'e evlilik teklifi etmesiyle taçlandı. Ve Elif, Bulut'a 'Evet' diyerek aşkın mührüne isimlerini yazdırmış oldu.

  • 6

    Her şey güzel gidiyordu, nikah tarihleri alınmış, aşk iki sevgiliyi sarmış sarmalamış, mutlu dolu günler onları beklerken...

  • 7

    Elif'in ailesi kızlarını kaçırdılar ve Selami'ye verdiler. Yapılan bu korkunç harekette Elif çaresizce kendini Selami'nin karşısında buldu. Bulut'la Elif'in aşkını şimdi daha büyük bir sınav bekliyordu.

  • 8

    Bulut son anda Selami'nin elinden Elif'i kurtardı. Ve yine ona elini uzattı. Artık hiçbir engel tanımıyordu genç aşıklar. 

  • 9

    Elif'in ailesi, Bulut'un annesi Ruhşan her ne kadar onları ayırmak için and içse de belki de tehlikenin en büyüğü içten içe geliyordu. Alaz yaptığı planları bir bir işliyor. Ve bu mutluluğu onlara zehir etmek için hamlesini bekliyordu.

    Her şeyden habersiz ve herkesi karşısına almaya yürekli Elif ve Bulut'un aşkı tüm bunların üstesinden gelmeyi başarabilecek mi?