Rüya'nın 2. Bölümünde neler oldu?

Güncelleme: 27 Temmuz 2017 Perşembe, 17:25:16

  • 1

    Bulut'un uzattığı eli tutan Elif sevdiği adamla birlikte gider. Ailesinin onun için dayattığı hayat yerine Bulut'la mutlu ve huzurlu bir hayatı seçer. İnan, onların peşinden ne kadar koşsa da yetişemez. İki aşık çoktan birlikte kaçmıştır. 

  • 2

    Babasının Cihan Giray olduğunu öğrenen Alaz, öfkesine hakim olamaz. Eline aldığı bir balyozla annesiyle birlikte yaşadığı evi darmaduman eder. Ona göre o ev, annesi, hayatı her şeyi yalandır. 

  • 3

    Bulut ve Elif birbirlerini daha yakından tanımak için birlikte pikniğe giderler. Bu pinik iki aşığı birbirine daha da yakınlaştırır. Bundan sonra Elif ve Bulut'un kalbi bir atar. 

  • 4

    Alaz'ın bu hayatta sevdiği tek  kişi annesidir. Ancak Alaz annesinin, babası hakkında söylediği bu büyük yalanı kaldıramaz. Yıllar boyunca Giraylar'ın altında çalışmış, Bulut'un gölgesinde kalmış, Ruhşan'ın aşağılanmalarına katlanmıştır. O da bir Giray olmasına rağmen küçüklüğünden beri ezilmiştir. Ancak ne babasını ne annnesini bu konuda affetmez. Ve annesine yalanının bedelini ödeterek intikam planına başlamıştır.

  • 5

    Gülendam, Elif'in Bulut'la kaçtığını söylemek için Giraylar'ın şirketine gider. Ruhşan ve Cihan'a bütün olanları anlatır. Üstü kapalı bir şekilde Ruhşan'a polise ya da gazetecilere gitmekle tehdit eder.

  • 6

    Bulut, Elif'in ailesinin evine giderek aşkının ciddiyetini gösterir. Ancak Gülendam'ın ortalığı karıştırması Elif ve Bulut'u köşeye sıkıştırır. Bulut, bu işin daha fazla uzamaması için ailesine tanışmak için en yakın zamanda geleceğini söyler.

  • 7

    Ruhşan, Bulut'un ısrarı ve Gülendam'ın tehditiyle tanışmak için Elif'lerin evine  gider. Ancak zorla katıldığı bu ortama daha fazla katlanamaz. Ve söylediği sert sözler Elif ve Bulut'un gelecekle ilgili kurduğu güzel hayalleri yıkar.

  • 8

    Giraylar'dan intikam almak için savaşa hazırlanan Alaz'ın karşısına teyzesi çıkar. Teyzesi Alaz'a annesini öldürdüğü an odada bulunduğunu söyler. Acaba teyzesinin amacı nedir?

  • 9

    Elif'in çantasının çalınması sonucu Elif ve Bulut hırsızların peşine düşerler. Takip sonucunda hırsızların girdikleri eve giren Elif'i büyük bir sürpriz beklemektedir. Bulut, Elif'e evlenme teklifi etmek için bu sürpriz oyunu planlar. Bulut'un bu romantik teklifine Elif'in cevabı ne olacak?