'Bırakma beni baba!'

Güncelleme: 25 Temmuz 2017 Salı, 23:11:13

Show TV'nin büyük beğeni toplayan dizisi Rüya’nın 3. bölüm tanıtımı yayınlandı.

Elif’in, Bulut’un evlenme teklifini kabul ettiği; Alaz’ın intikam ateşiyle daha da tehlikeli hale geldiği; Gülendam’ın Elif ve Bulut’u ayırmak için Giray ailesine işbirliği teklif ettiği tanıtımda nefesler tutuldu. Elif’in yerde ağlayarak “bırakma beni baba” dediği heyecanlı sahneler ise izleyenleri ekran başına kilitledi. Her Salı ekrana gelen Rüya’nın üçüncü bölümünde neler olacağı şimdiden merakla bekleniyor.

Rüya’nın bu akşam ekrana gelen ikinci bölümünde; Elif’i kaçıran Bulut onu başka bir eve götürdü. Birbirini tanımaya çalışan iki aşık, giderek daha da çok yakınlaştı. Annesinden, babasının Cihan Giray olduğunu öğrenen Alaz, öfkeden deliye dönerek annesini öldürdü. Büyük bir yalan içinde büyütüldüğü gerçeğini hazmedemeyen ve giderek daha tehlikeli hale gelen Alaz, onu tanımadığı teyzesi Selma’nın izlediğinden habersizdi. Gülendam sayesinde Bulut’un Elif’i kaçırdığını öğrenen Ruhşan, Bulut’un Elif’in ailesiyle tanışmak istemesiyle ikinci şoku yaşadı. Bir araya gelen Giray ve Ardalı aileleri arasında soğuk rüzgarlar esti. Elif’in çalınan çantasını bulmak için hırsızların peşine düşen Bulut ve Elif, harabe bir eve gitti. Bulut’un sürprizinden habersiz eve giren Elif, Bulut’un evlenme teklifiyle büyük bir şok yaşadı. Bulut’un dizlerinin üzerine çökerek Elif’e “beni dünyadaki en mutlu insan yapmaya var mısın, benimle evlenir misin?” dediği romantik final sahnesi izleyenlerden tam not aldı.

Yapımcılığını Gold Film / Faruk Turgut’un yaptığı, yönetmen koltuğunda Cemal Şan’ın oturduğu dizide Hazal Filiz Küçükköse, Ceyhun Mengiroğlu, Ulaş Tuna Astepe ve Özge Özder’e; Goncagül Sunar, Atilla Saral, Özge Sezince ve Emir Çubukçu gibi isimler eşlik ediyor.