Genç neslin Şoray ve İnanır'ı

Güncelleme: 01 Kasım 2016 Salı, 16:47:41

‘Aşk laftan Anlamaz’ dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Burak Deniz’in ilginç bir özellikleri var.

 Yakında Show TV’de başlayacak ‘Aşk Laftan Anlamaz’ dizisinin başrol oyuncuları Hande Erçel ve Burak Deniz’den bahsediyorum. ‘Güneşin Kızları’ dizisiyle yıldızı parlayan Hande ve ‘Tatlı Küçük Yalancılar’ dizisinin sektöre kazandırdığı Burak’ın ilginç bir özellikleri var. Hayranları onları Yeşilçam’ın en çok yakıştırılan çiftine, Türkan Şoray ve Kadir İnanır'a benzetiyor. Hatta fotoğraflarının kolajlarını yapmışlar, sosyal medyada paylaşıyorlar. Benzerliğe şaşırmamak mümkün değil. Benim en başarılı bulduğum kareler bunlar. Siz de görün istedim.

 

Peki bu benzerlik ikiliye ve dizilerine şans getirir mi? Benim cevabım evet. Zira izleyici, ekranda ve perdede birbirine yakışan, yakıştırılan çiftleri görmeyi seviyor. Pazartesi akşamı yayınlanan teaser’da gördüğüm kadarıyla Burak ve Hande de birbirlerine yakışıyor.

Umarım iki usta oyuncuyla aralarındaki benzerlik oyunculuklarına ve kariyerlerine de yansır, onlar da Yeşilçam’ın efsane ikilisi gibi onlarca dizi ve filmde rol alıp milyonların gönlünde taht kurarlar. Yolları açık, reytingleri bol olsun.

Mustafa DOĞAN /Habertürk