Show TV canlı yayını, dizileri, eğlence programları, oyuncular ve daha fazlası için Show TV uygulamasını indirin

Show TV’nin, yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği, başrollerini Barış Kılıç, Evrim Alasya, Ahmet Mümtaz Taylan, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu ile Doğukan Güngör’ ün paylaştığı reyting rekortmeni dizisi “Kızılcık Şerbeti” dün akşam ekrana gelen bölümüyle zirvedeki yerini aldı.

Kızılcık Şerbeti; AB grubunda 10.08 izlenme oranı, 28.00 izlenme payı, ABC1’de 9.91 izlenme oranı ve 24.92 izlenme payı, Total grubunda 7.58 izlenme oranı, 19.76 izlenme payı alarak rakiplerine fark attı.


SOSYAL MEDYA KIZILCIK ŞERBETİ'Nİ KONUŞTU!

Sosyal medyaya her bölümüyle damga vuran dizi, #KızılcıkŞerbeti etiketi ile X’in TT listesinde 10 saat gündeme oturarak rekor paylaşım sayısına ulaştı.

ABDULLAH VE MERİ ARASINDA NELER OLUYOR!

Ömer’in kendisine yaptıklarını yanına bırakmayacağını söyleyen Fatih, Cansu’ya ulaşarak ilişki yaşamaya başladı. Fatih’in intikam oyunuyla çiçek ve hediyelere boğduğu Cansu diğer yandan Ömer ile görüşmeye devam etti.

Giray’ın ilgisizliğinden şikayet eden Doğa, kendi evlerine dönmek istediğini dile getirse de Giray evlerini satışa çıkardığını söyledi. Mirastan pay alamayan Giray ve Heves büyük bir gerginlik yaşarken Doğa ve Fatih, Cemre için akşam yemeğinde buluştu. Evliliğinde hayal kırıklığı yaşayan Doğa’nın, Fatih ve Giray’ı karşılaştırmaya başlaması dikkat çekti.


Kıvılcım’ı telefonuna yüklediği bir yazılımla yakın takibe alan Cemal yayınlanan bölümde Sönmez ve Doğa ile tanıştı. Nursema ve Firaz, birlikte çalışacakları atölyenin hazırlığı ile ilgilenirken birbirlerini yakından tanımaya başladılar.

Mustafa’ya tuzak kuran Görkem, Hale’ye verdiği emirle planını hızlandırdı. Evinden atıldığını söyleyen Hale’ye, Mustafa yeni bir ev tuttu. Bu durumu öğrenen Fatih, evi basarak Hale’ye, Mustafa’dan uzak durmasını söyledi. Görkem eve kamera yerleştirdikten sonra Hale, Mustafa’ya Fatih’in kendisini tehdit ettiğini söyleyerek yakınlaşmaya çalıştı.

YENİ BÖLÜM TANITIMI YAYINLADI!

“ORTAK DÜŞMANIMIZDAN EBEDİYEN KURTULALIM”

Kızılcık Şerbeti’nin yayınlanan yeni bölüm tanıtımı büyük beğeni topladı. Yayınlanan tanıtımda, Abdullah ve Meri’nin gece birlikte eve dönmesi Pembe’nin sitemi ile ekrana geldi. Kıvılcım’ın Meri’ye destek olduğu tanıtımda Nursema ve Firaz’ın kutlama yemeğine çıkmak istemeleri dikkat çekti. Mustafa’nın babasına Hale ile arasında bir şey olmadığını söylediği tanıtımda Hale, Nilay’a sevgili olduklarını söyledi. Görkem’in Nilay’a ortak düşmanları olan Pembe’den ebediyen kurtulmak için bir anlaşma teklif etmesi yeni bölüme dair merakı arttırdı.

X