Show TV canlı yayını, dizileri, eğlence programları, oyuncular ve daha fazlası için Show TV uygulamasını indirin

Show TV’de ekrana gelen ve O3 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği yeni dizi ‘Kalpazan’ dün akşam ilk bölümüyle ekrana geldi. Merakla beklenen ilk bölüm seyirciyi ekran başına topladı ve övgü dolu yorumlar aldı. Bölüm #Kalpazan etiketi ile 13 saat 35 dakika boyunca TT listesinde kaldı. Oyunculuğuyla izleyicilerin beğenisini toplayan Timuçin Esen, 4 saat 20 dakika boyunca sosyal medya gündeminden inmedi.


Adem, darphanede çalışan, her zaman geleceğe dair umudu olan biriyken eşi Canan maddi durumlarından dolayı şikayetçiydi. Arda’nın okulda babasının mesleğini anlatan bir sunum yapması gerekti ve babasının eskiden kazandığı ödülü istedi. Arda heyecanlı heyecanlı babasının mesleğini anlatırken sınıfın şımarık çocuğu Demir, Arda’nın anlattıklarına inanmadı ve sunumunu sabote etti. Kendini tuvalete kapatan Arda, babasının ödülünü kıran Demir’e saldırarak ailesinin okula çağırılmasına sebep oldu.

Demir, okula bol bol bağış yapan Koray Bey’in oğlu olduğu için müdür tarafından kayrılıyordu. Arda’nın sadece kavga yüzünden değil öğrenme zorluğu yaşadığı ve sınıfta uyum sıkıntısı çektiği için okuldan almaları gerektiğini söyledi. Okul çıkışında Koray, oğluna saldıran Arda’nın kulağını çekerken Adem, oğlundan ve eşinden özür dilenmesini istedi. Hiç o tavırda olmayan Koray, Adem’e yumruk attı. Babasının o anlarına şahit olan ve utanan Arda sınıftan gelen tepkiler üzerine de babasının gerçekten para basmadığına inanmaya başladı. Arda’nın ‘Keşke babam olmasaydın’ sözü Adem’i derinden yaraladı.

“BASALIM ŞU PARAYI”

Adem, Arda’ya bu parayı kimseye göstermemesi gerektiğini söyledi. Arda, arkadaşlarına paranın gerçek olduğunu kanıtlamak için kantinde harcadı ve bu durum okul müdürü tarafından fark edildi. Adem’in sahte para basması müdürü tarafından öğrenilirken tazminat almadan kovulmasına sebep oldu. Ev tutabilmek için zam bekleyen Adem’in kovulmasıyla dünyası başına yıkıldı.

Kalpazan 2. Bölüm Tanıtımı;

X