Güldür Güldür Show 226. Bölüm Fragmanı

Akrabalar tarafından hoş karşılanmayan Naime Yenge, eve gelen Fikri’nin akrabalarına nasıl davranacak? Kudret, Leman ve Yeter tüm hakaretlere rağmen Fikri abilerinin hatırına ne kadar susabilecek? 

Sıradan bir dönerci olan Bilal’in hayatı bir kelimeyle nasıl değişti? Bilal’in bu şöhreti günlük hayatını nasıl etkiledi? Dönerci Bilal’in şöhreti ne kadar sürdü? 

Sadece bir çocuğu özel okula gönderebilecek kadar parası olan Feridun ve Yeter, tercihlerini kimden yana kullanacaklar? Yeter ve Feridun çocuklarının özel okula gitmesi konusunda ne gibi anlaşmazlık yaşayacaklar?

Çapkın haber spikeri Kazım’ın yılbaşı için hediye aldığı kolye neden olay yarattı? Kazım haber bültenini sunarken neden zor anlar yaşadı? 

İbrahim ve Fikri, aşklarını ilan etmek için yaptıkları organizasyonda Şevket engeline takılırlarsa ne olur? Şevket yaptıklarıyla kızların gönlünü çalabilecek mi? 

Mehtap ve Çiçek, Burcu’nun sevgilisi mağara adamı İsmail’e ne kadar tepkili olabilirler Mehtap ve Çiçek, Burcu’yu mağara adamı İsmail’den ayırmaya ikna edebilecekler mi? Mağara adamından sevgili yapmak ne kadar mantıklı olabilir?