Azer ile Karaca'nın hikayesi...

Güncelleme: 14 Ekim 2020 Çarşamba, 17:02:16

  • 1

    Koçovalı ile Kurtuluş ailesinin arasındaki düşmanlığın ortasında yeşeren bir aşk hikayesiydi onlarınki... Tanışma hikayeleri ne bir rastlantı sonucuydu ne de çocukluk aşkı. Adana’nın önde gelen tedarikçilerinden olan Azer çalınan mallarını bulabilmek adına Koçovalılar’ın tek kızını kaçırmıştı. Karaca’yı korkutarak mallarının yerini öğrenebileceğini düşünen Azer, Karaca’nın geri adım atmayacağını hesaba katmamıştı.

    "Karaca Koçovalı ben"

  • 2

    İki aile arasındaki mücadele son sürat devam ederken Karaca savaşı sonlandırabilmek adına Sultan’dan da izin alarak Kurtuluş ailesinin evine yerleşti. Karaca’nın evlerinde yaşamasına başta tepki gösteren Azer, annesinin de ısrarıyla durumu kabullendi.

    Karaca savaşı bitirmeye kararlı!

  • 3

    Aynı evde yaşayan ikilinin birbilerine alışması kolay olmayacak, Azer Karaca’nın evden gitmesi için elinden geleni yapacaktı. Ancak Karaca Çukur’a dönmesinin iki aile arasındaki savaşı tekrardan alevlendireceğinin farkındaydı.

    Kaçış yok!

  • 4

    Kurşunların hedefi olan Cumali, Karaca’nın Kurtuluş ailesinin evine yerleşmesinden habersizdi. Hastaneden çıktığında yaşananları öğrenen Cumali Karaca’yı evine döndürmek istese de Karaca’nın kararlılığı karşısında çaresizdi. Amcasının sert tavrı karşısında kendisini oldukça yalnız hisseden Karaca, teselliyi Azer’de buldu.

    Karaca Azer'in göğsünde ağlıyor!

  • 5

    Beklenmedik şekilde yakınlaşan ikili için bu duygular oldukça yeniydi. Karaca’nın yalnızlığının, Azer’in zor geçen çocukluğunun tesellisini birbirinde araması ikiliyi daha çok yakınlaştırdı.

    Azer çocukluğunu anlatıyor!

  • 6

    Çağatay Erdenet’in Koçovalı ailesiyle mücadelesinde amcalarının da baskısıyla ailesini yalnız bırakmak istemeyen Karaca Çukur’a dönmeye karar verdi. Karaca’nın kararını kabullenerek “Yolun açık olsun” diyen Azer için Karaca’nın evden ayrılması kolay olmayacaktı.

    İlk öpücük...

  • 7

    Karaca’nın eve dönme kararı almasının altında ise Yamaç’ın Karaca’dan seçim yapmasını istemesi yatıyordu. Karaca ya ailesinin yanına dönecekti ya da bir daha asla Çukur’a dönemeyecekti.

    Karaca yol ayrımında

  • 8

    Karaca seçimini ailesinden yana kullansa da kalbini Kurtuluş evinde bırakmıştı. Evine dönen Karaca ve Azer için bu bir son değil aksine yepyeni bir başlangıçtı.

    Veda busesi...

  • 9

    Azer ve Karaca için, aşk ne yer, ne zaman ne de düşmanlık tanıdı. Karaca ve Azer gizlice buluşan liseli aşıklar gibi mutluydular. 

    "Bana kalbimin yerini hatırlattın"

  • 10

    Aşklarını herkesten gizli olarak yaşasalar da, tüm sırlar gibi bu sır da açığa çıkmaya mahkumdu. Ne Azer ne de Karaca Celasun'un kendilerini bir arada gördüğünden habersizdi.

    Celasun, Azer ile Karaca'yı görüyor!

  • 11

    Yamaç, başta Karaca olmak üzere bütün Koçovalılar'ı şok edecek bir karar aldı. Bu aşkın devam etmesine asla izin vermeyeceğini söyleyen Yamaç, Karaca ile Celasun'u evlendirmeye karar verdi.

  • 12

    Gelinlik denemesi sırasında kararını değiştiren Karaca, annesi ve babaannesinden kaçarak soluğu Azer'in yanında aldı. Karaca'yı karşısında gören Azer'in mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

    "Sana geldim"

  • 13

    Azer, Karaca'yı yanına alarak Boğaz manzaralı bir eve götürdü. Karaca'nın mutluluğu gözlerinden okunurken, Azer'in evlilik teklifine de "Evet" dedi.

    "Evet"

  • 14

    Azer ile Karaca'nın düğününe Koçovalılar'dan sadece Sultan Hanım geldi. Babaannesi ile konuşan Karaca, evlenmek üzere olduğu Azer ile ilgili gerçekleri ilk kez öğreniyordu. Karaca'nın düğün heyecanı yerini hüzne bırakmıştı.

    Azer ile Karaca evleniyor!

  • 15

    Her güzel şeyin olduğu gibi Azer ve Karaca'nın aşkının da bir sonu olacaktı. Azer'den dedesinin ölümü ile ilgili itirafı alan Karaca, gözyaşları içerisinde aşkının hayatına son verdi.

    Karaca Azer'i vuruyor!