Mahsun'un Çukur'daki hikayesi...

Bütün Karakuzular gibi sokakta büyümüş bir yetim olan Mahsun, Çukur'u almak için giriştiği savaşta çetesini kaybetse de Çukur ile işi bitmemişti...

  • 1.

    Küçücükken kimsesiz olarak bulduğu çocuğa Mahsun adını veren Çeto, zamanla onu korur, kollar. Birlikte sokaklarda adeta kardeş gibi büyüyen ikili diğer kimsesiz çocuklarla birlikte Karakuzuları kurarlar.

    Mahsun'un geçmişi!

  • 2.

    Üyeleri kimsesiz ve evsizlerden oluşan Karakuzuların sayısı hızla artmaktaydı. Bu nedenle kendilerine ait belli bir yer edinmek istiyorlardı. Eski bir Karakuzu olan Yücel'in kendilerine yaptığı Çukur'u ele geçirme teklifine olumlu yanıt veren ikili, Koçovalılar'ı mahalleden çıkarmak için plan yaptı. Koçovalılar'ın zayıf anından yararlanan ikili böylece mahalleye yerleşmiş oldu.

  • 3.

    Yamaç’ı yakalamak için önce Sena’yı kaçırmak isteyen Çeto, Mahsun’dan onu bulmasını istedi. Mahsun, belirlenen adresteki kadının Sena olup olmadığını kontrol etmek için binaya girdi ve kapıyı çaldı, ancak hiç beklemediği bir şey başına geldi. Mahsun, Sena'ya ilk görüşte aşık olmuştu. Kendisini komşusu Fikret olarak tanıtan Mahsun'un oyunu yeni başlıyordu...

    Mahsun, Sena'yı buluyor!

  • 4.

    Mahsun'un Sena'ya olan ilk görüşteki aşkı zamanla saplantıya dönüşmüş, her fırsatta onu takip etmeye başlamıştı. Sena'nın Yamaç ile birlikte olduğunu öğrenince deliye dönen Mahsun, Yamaç'ı ortadan kaldırmaya yemin etmişti.

    Mahsun, Sena'yı izliyor!

  • 5.

    Mahsun bir yandan Sena'ya yaklaşmanın yollarını ararken bir yandan da mahalleyi elde tutmaya çalışıyordu. Koçovalı kardeşler gizli gizli de olsa mahalleye dönmüşler ve Çukur halkını Karakuzular'a karşı örgütlemeye başlamışlardı. Bu esnada Mahsun, Çukur konusunda Çeto ile fikir ayrılıkları yaşamaya başlamıştı.

    Yamaç'tan Mahsun'a hediye!

  • 6.

    Kendisine saplantılı şekilde bağlanan Mahsun'un tavırlarından şüphelenen Sena, onu takip ederek Fikret diye bildiği kişinin aslında Karakuzuların lideri Mahsun olduğunu öğrendi. Mahsun hakkındaki gerçekleri öğrenen Sena ona tuzak kurarak gerçekleri itiraf ettirdi. Ancak Mahsun, çocukluğunu ve yaşadıklarını anlatınca Sena'da da Mahsun'a karşı bir zaaf oluştu. Ne yapacağını bilemeyen Sena, Selim'den yardım istedi.

    ''Sana zarar veremem...''

  • 7.

    Yamaç'ın planları işe yaramış, Çeto ile Mahsun arasında yol ayrılığı yaşanmıştı. Mahsun, Çeto'nun kendisinin arkasından çevirdiği işleri öğrenmiş ve geri dönüşü olmayan yola girmişti. Artık ne Mahsun için ne Karakuzular için ne de Çukur için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı...

    ''Bunu bana nasıl yaptın?''

  • 8.

    Sena, Mahsun'a yardım etmek adına Selim ile iş birliği yapmış, Mahsun'un gerçek anne ve babasını bulmuştu. Mahsun, gerçek anne ve babasının yaşadığını öğrenince çok mutlu olmuş ancak tam o esnada Çeto devreye girmişti. Çukur'un adamlarının babasıyla olan fotoğraflarını gören Mahsun, bunun bir tuzak olduğuna inanarak gerçek babasını bıçakladı. Ancak annesine dair aklında kalan tek anı olan elmaları görünce onların gerçek ailesi olduğunu anladı. Fakat iş işten geçmiş Mahsun kendi babasının katili olmuştu...

    Mahsun, babasını bıçaklıyor!

  • 9.

    Çeto'nun kendisini iki kez aldatmasını kaldıramayan Mahsun, intikamını kendisini ölümden kurtaran, sahip çıkan ve Karakuzulara lider yapan kardeşi Çeto'yu öldürerek aldı.

    Mahsun, Çeto'yu vuruyor!

  • 10.

    Mahsun için sonun başlangıcı Sena'nın ölümü oldu. Sena'nın ölümüne neden olan tuzağı kuran kişinin Mahsun olduğunun düşünen Yamaç, Mahsun'u silahla yaraladı.

    Sena ölüyor!

  • 11.

    Yamaç, büyük bir öfkeyle Mahsun'un ardında bıraktığı kan izlerini takip ederek onu buldu. Mahsun, kendisinin yapmadığını, Sena'yı sevdiğini söylese de Yamaç artık hiçbir şey duymuyordu...

    Mahsun ölüyor!

  • 12.

    Yamaç ile yüksek bir çatıdan düşen ve hareketsiz yatan Mahsun'un öldüğü düşünülüyordu ancak eski bir Karakuzu olan Reha, arabanın üstünde hareketsiz yatan Mahsun'un yaşadığını fark etti. Uzun bir süre komada kalan Mahsun sonunda gözlerini açtı. Hayatta kalmasının nedeninin günahlarının bedelini ödemek olduğunu düşünen Mahsun, Çukur'u ve Yamaç'ı uzaktan izlemeye başladı.

    Reha, Mahsun'u kurtarıyor!

  • 13.

    Mahsun, uzaktan izlediği Yamaç'ın halini görünce çok büyük bir pişmanlık yaşadı. Onun için ölmesi gerektiğini düşünen Mahsun, Yamaç'ı tam üç kere ölümden kurtardı. Lunaparkta Yamaç'ın hayatını bir kez daha kurtarmak isteyen Mahsun bu kez kurşunların hedefi oldu. Yamaç, gizemli kurtarıcısının maskesini çıkarınca karşılaştığı manzarayla adeta şok oldu. Öldürdüğünü düşündüğü Mahsun, kendisinin hayatını kurtarmıştı üstelik birçok kez. Mahsun ile yüzleşen Yamaç ona neden kendisini kurtardığını sordu. Mahsun ise yaşananlardan dolayı suçluluk duyduğunu, kendisini affetmesini ve onun için gerekirse ölmek istediğini söyledi. Şimdi akıllardaki tek soru; Yamaç Mahsun'u affedecek mi?

     Mahsun yeniden Çukur'da!

  • 14.

    Mahsun'un dönüşüyle Yamaç büyük bir ikilemde kaldı. Bir yanda ailesine sayısız kötülük yapmış olan Mahsun, öte yanda kendisini defalarca ölümden kurtarmış olan Mahsun... Yamaç kendisini bir daha ne Çukur'da ne de başka bir yerde görmek istemediğini söylese de Mahsun için hayatta olmasının tek bir amacı vardı. Nerede ve ne şartlar altında olursa olsun, Yamaç'ın yanında olmak...

    Mahsun ve Yamaç yüzleşiyor!

  • 15.

    Mahsun kendine verdiği sözü Yamaç istese de istemese de yerine getirmekte kararlıydı. Yücel'in Çağatay Erdenet tarafından bulunmasıyla işler başka bir boyut kazanmıştı. Mahsun sanki Çağatay için çalışıyormuş gibi görünse de aslında planı başkaydı. Vartolu'nun da desteğiyle Yamaç'ı içinden çıkamayacağı tuzaktan kurtaran da kendisi olacaktı.

    Yamaç'a büyük tuzak!

  • 16.

    Yamaç'ın Çağatay Erdenetle olan mücadelesi oldukça zorlu geçiyordu. Çağatay yalnızca Koçovalılar'a değil tüm Çukur'a savaş açmıştı. Vartolu'dan "Vartolu olmanın kuralları"nı öğrenen Yamaç, gönülsüz de olsa müttefik bulması gerektiğini kabul etmişti. Mahsun için artık yapması gereken tek şey, dağılan kardeşlerini bir araya getirmek ve Koçovalılarla birlikte bu sefer omuz omuza mücadele etmekti.

    Karakuzular geri dönüyor!