Kadir ile Zeynep'in büyük aşkı!

Güncelleme: 20 Şubat 2019 Çarşamba, 10:57:14

  • 1

    Zeynep babasıyla yaşadığı küçük dünyasında mutluydu. Ancak babasını kaybetmesiyle Zeynep'in o küçücük dünyası mahvolmuştu. Artık hayatta yalnız kalmıştı. Kimsesiz kalmak o masum yüreğine ağır geliyordu. 

    Fakat kader Zeynep için bambaşka bir hikaye yazıyordu.

  • 2

    Kendini yalnız ve savunmasız gördüğü bu dünyada babasından başka onu koruyacak kimsenin kalmadığını düşünen Zeynep'in, aniden hayatına Kadir'in girmesiyle yalnızlığı son buldu. 

    Kadir, Zeynep'in hem ailesi hem de koruyucusu oldu.

  • 3

    Bütün zorlukların üstünden birlikte aşmaya çalışan bu iki çocuğun acıları da artık ortaktı. Yaralarının merhemini birbirlerinde bulan Kadir ve Zeynep artık ayrılmazlardı. İkisininde en büyük arzusu Kadir'in annesini bulmaktı.

  • 4

    Yıllar geçti... Kadir annesini bulmak için polis olmaya karar vermişti. Hayalinde annesini bulup sevdiği kadınla Zeyno'suyla mutlu büyük bir aile olmaktı. Ancak Zeynep onu bir anda terk etti. Ne olduğunu anlamayan Kadir büyük bir acı yaşadı. 

    Zeynep'in Kadir'i terk etme nedeni; kaybetme acısını ikinci defa yaşamamaktı. Polis olan babasını kaybetmişti. Şimdi canından çok sevdiği adamı sırf bu korkusu yüzünden polis olmasına izin vermeyerek annesini bulmasına engel olacağını düşünerek terk etmişti.

    İkisi de bambaşka hayatlara adım atmıştı. 

  • 5

    Kadir ve Zeynep birlikte kurdukları hayallerini başka insanlarla yaşıyordu. İkisinin de kızı olmuştu. Birbirlerinden ayrı bir hayat sürdürüyorlardı. Fakat kader onları yine acı bir şekilde bir araya getirir. 

    Kadir ailesiyle gittiği maçta bir patlama yaşadı. Bu patlamada eşini ve kızını kaybetmişti.

  • 6

    Zeynep ise gayet sakin giden hayatı Veli'nin girmesiyle alt üst olmuştu. Eşi Veli'den para çalmıştı. Veli'de parasını geri alabilmek için Zeynep'in kızını kaçırdı. Zeynep çaresizliğin en büyüğünü yaşıyordu. Veli parasını çalıştığı bankadan soymasını istedi, Zeynep önce direndi ancak kızını geri alabilmek için gözünü kararttı ve her şeyi yapmaya hazırdı.

  • 7

    Kızı için banka soyan Zeynep polislerden kaçmaya çalışıyordu. Kadir için her şeyin sonu gelmişti. Hayattan vazgeçmek üzereydi. Bir anons geldi, son kez görevini yerine getirmek istedi. Görevini yerine getirecek ve hayatına son verecekti. Aracın peşine düşen Kadir, takip ettiği kişinin Zeynep olduğunu bilmeden arabayla üstüne geldi. Büyük bir çarpışma yaşandı. 

  • 8

    Aracın içindeki kişinin Zeynep olduğunu öğrenen Kadir büyük bir şaşkınlık yaşadı. İki eski dost iki eski aşık kaderin oyunuyla yeniden bir araya gelmişti. Zeynep'in kızının Veli tarafından kaçırıldığını duyan Kadir, Zeynep'e söz verdi. Ne olursa olsun kızını ona geri getirecekti.

  • 9

    Kadir ve Zeynep, Veli'nin bütün kirli oyunlarını artık birlikte aşıyorlardı. Yeniden birliktelerdi. Bu olaylar Zeynep'i daha korkusuz daha cesur biri haline getirmişti. Eskisi gibi olmayacaktı. Kadir artık her zaman onun yanındaydı. 

  • 10

    Kadir, Zeynep'e verdiği sözü tuttu. Kızını ona geri getirdi. Şimdi yeniden her şeye en baştan başlayabileceklerdi. Fakat önlerinde Veli gibi bir engel vardı. Kadir'e olan nefreti, Zeynep'e olan saplantılı aşkı her ikisini de mahvediyordu.

    Annesinin yaşadığını öğrenen Kadir'in karşısında yine Veli vardı. Kadir, Zeynep'in yardımıyla annesine aramaya başladı. Fakat Veli oyunlarıyla Kadir'i her defasında hayalkırıklığına uğratmıştı. 

    Kadir ve Zeynep, Kadir'in annesini bulmasıyla hayalini kurdukları o mutlu aileye sahip olabilecekler mi?