Kadir Adalı!

Yaşadığı sarsıcı bir olayla tüm sevdiklerini kaybetmiş olsa da ayakta kalmaya devam eden bir komiser!

  • 1.

    İstanbul Organize Şube'de başkomiser olan Adalı, işine her zaman oldukça bağlı oldu. Zekası ve cesaretiyle olabilecek tehlikelerle nasıl mücadele etmesi gerektiğini iyi bildi. Herkesin saygı duyduğu biri olmayı başardı.

  • 2.

    Adalı için ailesi hep öncelikli sırada oldu. Onun sevdikleri için yapamayacağı hiçbir şey yoktu. Bir yandan ailesi bir yandan taraftar sevgisi yaşamının tamamıydı.

  • 3.

    Sarıyer Sporun amigosu olan Adalı için tribüne çıktığı an dünya duruyordu. Karısını ve kızını da ikna etmiş, maça götürmüştü. Mutluluğu, tezahurat ederken gözlerinden okunuyordu. Ta ki o terör patlamasının yaşandığı ana kadar...

  • 4.

    Gayet normal sayılabilecek bir gündü. Maç bitmiş, Adalı ailesini alıp staddan çıkmak üzereydi. Bir gariplik hissetti. Canlı bombayı fark ettiği anda ateş ederek etkisiz hale getirdi. Ancak bir canlı bomba daha olacağını tahmin edemedi. Ve canlı bomba kendini patlattı, her yer bir anda toz dumana karıştı. Adalı'nın yaşayacağı acı tarif edilemezdi. Bu patlamada hem karısını hem de çok sevdiği kızını yitirdi.

  • 5.

    Adalı için her şeyin sonu gelmişti. Hayattan vazgeçmek üzereydi. Bir anons geldi, son kez görevini yerine getirmek istedi. Görevini yerine getirecek ve hayatına son verecekti. Peşine düştüğü aracın içerisinde ilk aşkı Zeynep olduğundan habersizdi. Kader hamlesini yapıyordu.
    Büyük bir araba kazası yaşandı. Bu kazada çarpışan kaderleriydi. Adalı, Zeynep, Cemre ve Kerem için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktı.
    Adalı yeniden hayata tutunacaktı. Zeynep ve kızı için.

  • 6.

    Zeynep, kızı için banka soymuştu. Adalı ile yıllar sonra ilk defa karşı karşıya geldiler. Başına gelen her şeyi Adalı'ya anlattı. Ondan kızını bulması için yardım istedi. Bu sırada Zeynep, Adalı'nın ailesini kaybettiğini öğrendi. Adalı, Aylin için yaşamak zorunda olduğunu hissetti. Zeynep'i polisten kaçarken onu engelledi ve kızını bulacağını söyledi. Bir çocuğun Adalı'ya verdiği madalyon ile geçmişiyle baş başa kaldı.

  • 7.

    Veli ile Adalı'nın geçmişten gelen bir bağlantıları vardı. Veli, Adalı'nın komiseriydi. Adalı ne düşünüyorsa, Veli de onu düşünüyordu. Geçmişin kapanmayan defterleri şimdi onları karşı karşıya getirmişti. 

  • 8.

    Adalı ve Veli beraber çalışırlarken çok yakın arkadaştı. Adalı'nın annesini bulmak için polis olduğunu Veli biliyordu. Aşık olduğu kadından, bütün zaaflarına kadar her şeyini biliyordu...

    Adalı, Veli'yi bulmaya kararlıydı. Aylin'i Zeynep'e götürecek, Veli ile yarım kalmış hesaplarını kapatacaktı.