Haftanın Enleri 38

Güncelleme: 25 Eylül 2018 Salı, 16:35:21

  • 1

    En Öfkeli; Yamaç
    Efe ile Yamaç köşeye sıkışmıştı. Yamaç'ın silahında kurşunu kalmamış içlerinde bulundukları durumdan kurtulacak bir çıkış yolu bulamıyordu. Efe, yaşı küçük olsa da kocaman bir yüreği vardı. Ve kendini Yamaç için feda etti. 

    Efe'nin ölümü hem de yaşaması için kendisini feda etmesi Yamaç'ı derinden sarstı ve uyandırdı! Yamaç'ın öfkesi artık Karakuzuların üzerineydi!

    Çukur dövmesini vücuduna kazıyan Yamaç, tıpkı Efe gibi Çukur'un her yerde olduğunu onu geri almak, Çukur'a huzuru geri getirmek için harekete geçecekti!

  • 2

    En çaresiz; Gülperi

    Kızı Bedriye'nin kaçırılmasıyla tüm Taşkınhan'da kızını arayan ancak bulamayan Gülperi'ye Yakup Taşkın korkunç bir teklifte bulundu! Kızının Ali'yle zorla evlendirilmesini engellemek istiyorsa Ejder'le evlenmeyi kabul etmesini istedi. Gülperi bu teklif karşısında ne yapacağını bilemedi. 

  • 3

    En intikamcı; Cumali

    Cumali Koçovalı hapisten intikam için kaçmıştı. Daha önce de intikam için herkesi öldürdüğünü söyleyen Cumali, ailesini katledenlerden intikamını alacağını herkesi öldüreceğini söyledi.

  • 4

    En mutlu; Baran ve Şirin

    Baran sabah uyandığında Şirin'in kendisine yemek hazırladığını görünce mutluluktan havalara uçtu. İki aşık birbirlerine karşı olan sevgilerini söylediler.

  • 5

    En üzgün; Kadir

    Kadir kızı Artemis'i bulduğunda ona kendi babasının onları terk ettiğini ama onun asla ne onu ne de annesini terk etmeyeceğini söyledi. Bu hayatta değer verdiği tek şeyi kızını üzmüş olduğunu görmek onu yaraladı.

  • 6

    En duygusal an; Bella ve Hazar'ın kavuşması

    Hazar askerden döndüğünde yara almıştı. Bella'nın önce öldüğünü sonra hayatta olduğunu ancak yürüyemediğini gördüğü Hazar'a sarıldığı an herkesi duygulandırdı.