Haftanın Enleri 36

Güncelleme: 06 Haziran 2018 Çarşamba, 17:32:10

  • 1

    En Mutlu: #ŞirBar 1f495

    Kalender Ağa, sağlığına kavuşup konağa geri dönünce, Baran’la Şirin sonunda evlendi. Aylar süren inatlarının karşılığında ŞirBar aşkı mutluluğun kapısından içeri ilk adımlarını atmış oldular...

  • 2

    En Heyecanlı: #AkCel 1f491

    Birbirlerini gördükleri ilk andan beri sırılsıklam aşık olan Akşın ve Celasun, sonsuz mutluluğa giden yolda ilk adımlarını attılar ve İdris Baba'nın rızasıyla sözlendiler.

  • 3

    En Şanssız: Bella 1f614

    Ormanda it üzümü aramaya çıkan Bella'yı yılan ısırdı. Daha önce de çiçek toplarken uçurumun yamacında kalan ve ölümden dönen Bella'nın başına yine ormanda bir bela geldi.

  • 4

    En Korkutan: Sena 1f631

    Emrah'ın kendisine oynadığı ilaç oyununun etkisiyle halüsinasyonlar gören Sena, son olarak daha önce ölen İsa ile konuştu ve ondan hayali bir bebek aldı. Çatıda ölümün ucunda duran Sena'yı son anda Yamaç kurtardı.

  • 5

    En Şaşkın: İdris

    Çukur'da işleri yoluna koymak için tüm mal varlığını gözden çıkartan ve düşmanlarına karşı büyük mücadele veren İdris Koçovalı en büyük darbeyi hiç beklemediği bir yerden, ailesinin içinden yedi. Vartolu'yla konuşurken bir anda Selim'i karşısında gören İdris büyük bir şok yaşadı.