Haftanın Enleri 35

Güncelleme: 30 Mayıs 2018 Çarşamba, 15:53:05

  • 1

    En Üzgün : Yamaç

    Aliço'dan öğrendiği bilgiler ışığında bu zamana kadar başlarına gelenleri, yaşadıklarını düşünen Yamaç, gizli düşmanlarının içerideki hainin Selim olduğudan şüphelendi. Selim'in hain olma ihtimali Yamaç'ın gözyaşları ile ağlamasına yıkılmasına sebep oldu.

  • 2

    En Şaşkın : Sena

    Aldığı ilaçlar yüzünden gittikçe kötüye giden Sena'nın gördüğü halisünasyonlar arttı, Saadet'i öldürdüğü adam olarak gördü. Kendisini korumak adına Saadet'i bıçakladı. Ancak bıçakladığı kişinin Saadet olduğunu fark edince neye uğradığını şaşırdı. 

  • 3

    En Aşık : ŞirBar

    Baran'ın nikah memurunu dövüp, polislerin götürmesiyle Şirin büyük bir üzüntüye kapıldı. Baran'ı hapisten kurtarmak için nikah memurunu ikna etmeye çalıştı. Ancak yaptıklarından dolayı Şirin de hapse girdi. Aşıklar orada da birbirlerinin ellerini bırakmadılar.

  • 4

    En Çaresiz : Afet

    Konağa gelen misafir bebek Afet için bir umut ışığı oldu. Onu kendi çocuğu gibi benimsedi. Ancak bebeğin polislere verileceğini duyması, Afet'in bir anda hiç beklenmedik bir şey yapmasına yol açtı. Bebeği kucaklayıp kaçırdı. Çaresiz kalan Afet, kendini sulama kanalına attı.

  • 5

    En Kıskanç : Nazgül

    Sütü kesilen Nazgül, eşininin nereden süt bulduğunu öğrenmek istedi. Süt veren annenin Ukraynalı olduğunu öğrenmesi, Nazgül'ü çok sinirlendirdi ve Kağan'a kızdı.