Haftanın Enleri 30

Güncelleme: 03 Mayıs 2018 Perşembe, 09:35:26

  • 1

    En Öfkeli : Vartolu

    Sadiş, Vartolu'ya İdris Baba'nın kendisini evlendireceğini söyledi. Duydukları karşısında Vartolu büyük bir şoka uğradı. Sadiş'in kendisine ait olduğunu söyledi. Saadet ise kimsenin Sadiş'i olmadığını belirtti. Vartolu sinir krizi geçirerek ortalığı darma duman etti ve Saadet'i tehdit etti.

  • 2

    En Üzgün: Afet

    Bella ile kadın doğum uzmanına giden Afet, hayatının en zor dakikalarını yaşadı. Doktor, kendisinin kalıtsal bir rahatsızlığı sebebiyle çocuk sahibi olmasının imkansız olduğunu söyledi.

  • 3

    En Hırslı : Derin

    Alper'in Seda ile konuşmasını duyan Derin, paralarının ortada olmadığını anladı. Derin 5 milyonunun hesabını sordu. Alper ise kahve poşetini çöpe attığı için Derin'e kızdı. Alper'in parasını vermeyeceğini söylemesiyle Derin sinirlenip eline bıçağı aldı ve kahve çuvallarını deldi. Alper'e bununla kalmayacağını daha fazlasını yapacağını söyledi.

  • 4

    En Çaresiz: Yamaç

    Yamaç, depoda yangın çıktığını öğrendi. Alevlerin arasında sıkıştı kaldı. Derin 5 milyonunun hesabını sordu. Alper ise kahve poşetini çöpe attığı için Derin'e kızdı. Sinirlenen Derin, eline bıçağı alara, kahve çuvallarını deliyor. Derin bununla kalmayıp, daha fazladını yapacağının söyledi.

  • 5

    En Telaşlı : Yaman

    Yaman, kızına gerçekleri anlattı. Gerçekte polis olmadığını söyledi. Kızı duyduklarından sonra babasına büyük bir tepki gösterdi. Yaman, kızının kendisine davranışından dolayı telaşa kapıldı.

  • 6

    En Hayal Kırıklığına Uğrayan: Hande

    Hande, Can'ın kendisine aşık olmadığını öğrendi. Babası Kudret Fettah'ın her şeyi planladığını, kendisiyle evlenmesi için Can'ı görevlendirdiği gerçeğiyle karşı karşıya kaldı.

  • 7

    En Korkanlar: Bozok Erkekleri

    İskender, Bozok erkeklerinin aklını çelerek gece eğlenmeye çıkardı. Bu sırlarını öğrenen Konak kadınları, ellerine sopalar alarak eşlerinin korkuya kapılmalarını sağladılar.

  • 8

    En Mutlu An : Can ve Ferah'ın sahil keyfi

    Yaşanan olaylardan ötürü Can, Ferah'ın güzel vakit geçirmesini istedi. Deniz kenarında birlikte güzel vakit geçirdiler.