Haftanın Enleri 28

Güncelleme: 11 Nisan 2018 Çarşamba, 16:32:35

  • 1

    En kıskanç: Nazgül 1f624

    Konakta son yaşanan olaylar yüzünden herkes bunalınca kaçamak bir tatil şart oluyor. Tatil için sahil kenarını seçen Kağan, Nazgül'ün sorularıyla karşı karşıya kalıyor. Bozoklar'ın tatili en başından itibaren kaosa dönüşmeye başlamışken turist kızların gelmesiyle bu kaos daha da büyüyor. Konak gelinleri kocalarına sahip çıkmak için Nazgül önderliğinde turist kızlara savaş açıyor.

  • 2

    En kızgın: Nedret 1f621

    Saadet ve Vartolu'nun ilişkisi olduğunu öğrenen Nedret duydukları karşısında kendini Vartolu'nun kapısında buluyor. Kocası Kahraman'ın intikamını almak için Vartolu'ya silah çeken Nedret'i son anda Medet durduruyor.

  • 3

    En korkak: Alper 1f631

    Seda ile otoparkta çekilen fotoğrafının Fırat tarafından Derin'e gösterilmesi, Alper'i çok korkutuyor. Çınar'ın başına gelenlerin kendi başına da geleceğini düşünen Alper, Derin ile birlikte gittikleri ''Sessiz Kadın'' adlı mekandan kaçıyor.

  • 4

    En mutlu çift: Salih-Sadiş 1f493

    Çocukluk aşkı Sadiş ile pikniğe giden Salih'in yüzünden gülümseme eksik olmuyor. Sadiş, Salih'in göğsüne başını koyunca Salih, Sadiş'in saçlarını okşuyor.

  • 5

    En rahat: Baran

    Şirin ile evlenebilmek için hapishaneye giren Baran, koğuşta bulunan mahkumlardan büyük saygı görüyor. Mahkumlar, Baran'ı yeni ağa olarak kabul edip elini öpüyorlar.

  • 6

    En üzgün: Duru 1f622

    Alara’nın, Deniz’in eski kız arkadaşı olduğunu öğrenen Duru, Deniz’den hesap soruyor. Deniz’in Alara’yla 5 yıl süren bir ilişkisi olduğunu neden kendisinden sakladığını öğrenmek isteyen Duru, Deniz ile büyük bir kavga ediyor ve Deniz evden ayrılıyor.